f ABC-eilanden - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren ABC-eilanden

Waarom een auto huren op de ABC-eilanden perfect is om alle hoogtepunten te zien? Naast de prachtige zandstranden bieden de ABC-eilanden nog veel meer. Zoals ‘Bon Bini’ Curaçao. Dit eiland heeft een roerige geschiedenis met de Spanjaarden, de Britten en ook de Nederlanders gehad. Op sommige plekken worden leerzame en indrukwekkende tours gegeven. Of wat dacht u van een bezoek aan de pontjesbrug in Willemstad? Lekker over de markt struinen, lunchen en daarna naar het strand voor een frisse duik in de zee.

De voordelen van een auto huren op de ABC-eilanden

Het rijden van een auto op de ABC-eilanden brengt een grote vrijheid met zich mee. U bepaalt zelf waar en wanneer u op pad wilt met de auto. Daarbij brengt het huren van een auto wat extra voordelen. Sommige wegen op de eilanden zijn wat stoffig en de auto beschermt tegen deze stof. Fijn wanneer u net boodschappen heeft gedaan of kleine kindjes mee op reis heeft. Een auto zorgt ook voor heerlijke verkoeling onderweg. De afgelegen plekken komen binnen handbereik en mocht u ergens niet uitgekeken zijn, dan is het mogelijk de dag erna weer terug te keren. Wilt u ook die flexibiliteit ervaren? Dan is het boeken van een huurauto een goede keus.

Verzekeringen en No-Risk Garantie 

Op alle eilanden bieden we een grote keuze in huurauto’s. De auto die u via ons boekt, is volledig verzekerd. De schadeverzekering en de diefstalverzekering zijn inclusief. Er is nog wel sprake van een eigen risico op de auto, maar dat kunt u via onze unieke No-Risk Garantie afkopen. Wanneer u boekt via ons, geven wij de garantie dat u zonder zorgen kunt genieten van het moois dat u onderweg ziet.

Voordelen wanneer u boekt bij Autoshuren.nl

  • U kunt al een auto huren op de ABC-eilanden vanaf 18 jaar (Curaçao) en 21 jaar (Aruba/Bonaire).
  • Voordelige tarieven via onze website.
  • Eerlijke tankregeling, vol mee en weer vol inleveren.
  • Gunstige annulerings- en wijzigingsvoorwaarden.          
  • 24/7 persoonlijke service middels ons noodnummer.       

Locaties bij het huren van een auto op de ABC-eilanden

Gaat u op vakantie en kiest u voor een auto huren op de ABC-eilanden? Dan zijn er verschillende locaties mogelijk. Op ieder eiland is het mogelijk de auto op te halen op de luchthaven. Daarnaast is er ook een ophaalservice, waarbij de auto kan worden afgeleverd bij uw hotel. Op Curaçao is dit mogelijk bij het Livingstone Jan Thiel Beach Resort, het Blue Bay Curaçao of het Curaçao Marriott Beach Hotel. Wilt u weten of de huurauto ook bij uw accommodatie gebracht kan worden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.   

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •