f Auto huren in Amerika? - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Amerika

Bent u op zoek naar een voordelige huurauto in de Verenigde Staten? Boek deze dan op Autoshuren.nl. In de USA heeft u de keuze uit een groot aantal autoverhuur locaties. Hierdoor beschikt u altijd over een locatie in de buurt van uw bestemming. Bovendien zijn alle belangrijke verzekeringen inbegrepen, worden de auto’s grond schoongemaakt en kunt de huurauto weer eenvoudig wijzigen of annuleren, mocht dit nodig zijn.

Ontdek Amerika met een huurauto

Of u nu een rondreis gaat maken door het westen of het oosten van de Verenigde Staten, een auto huren in Amerika is bij Autoshuren altijd aantrekkelijk. In het oosten van Amerika vindt u de grote steden als New York City of Washington. In het westen van Amerika vindt u de mooiste nationale parkeren die met een huurauto goed te bereiken zijn. Vlieg bijvoorbeeld op San Francisco, Las Vegas of Los Angeles. Bent u op zoek naar de zon? Boek dan een huurauto in Florida vanaf bijvoorbeeld Miami of Orlando. En heeft u langer dan twee weken de tijd? Combineer uw rondreis dan met een paar dagen in de regio Deep South en eindig uw reis in bijvoorbeeld Memphis of New Orleans.

Ook tijdens uw rondreis door de USA bent u volledig verzekerd

Met een huurauto van autoshuren.nl gaat u altijd goed verzekerd de weg op. Onze tarieven voor Amerika zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Bent u met meerdere bestuurders? Ook dat is mogelijk! Nog geen 25 jaar? Op Autoshuren.nl kunt u v.w.b. de meeste verhuurlocaties kiezen voor een Underage pakket en met een veilig gevoel op pad gaan. Bovendien gelden er gunstige annuleringsvoorwaarden tot 48 uur voor ophalen.

One-way auto huren in Amerika

Wist u dat u de huurauto ook op een andere locatie kunt inleveren? Voornamelijk in het westen van Amerika en in Florida zijn deze zogeheten one-ways erg populair, maar bij ons zijn bijna alle combinaties in Amerika mogelijk. Tijdens het reserveren van een huurauto worden de eventuele achterlatingskosten getoond in het boekingsproces. In sommige gevallen zijn deze kosten op aanvraag. Voor de volgende routes in de USA worden er in de meeste gevallen geen extra kosten in rekening gebracht:

  • Bij het huren van een auto binnen de staat Florida en Californië.
  • Met een one-way tussen Californië en Arizona en vice versa.
  • Met een one-way tussen Californië en Nevada en vice versa.

Bij sommige verhuurders kunnen er one-way kosten worden berekend, wilt u weten hoe dat bij uw rou zit? Lees dan de blog one-way kosten Noord Amerika of neem contact op met een van onze medewerkers van customer service.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •