f Auto huren in Amerika? - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Amerika

Bent u op zoek naar een voordelige huurauto in de Verenigde Staten? Boek deze dan op Autoshuren.nl. In de USA heeft Alamo een groot aantal autoverhuur locaties. Hierdoor beschikt u altijd over een locatie in de buurt van uw bestemming. Bovendien zijn alle belangrijke verzekeringen inbegrepen, worden de auto’s grond schoongemaakt en kunt de huurauto weer eenvoudig wijzigen of annuleren, mocht dit nodig zijn.

Ontdek Amerika met een huurauto

Of u nu een rondreis gaat maken door het westen of het oosten van de Verenigde Staten, een auto huren in Amerika is bij Autoshuren altijd aantrekkelijk. In het oosten van Amerika vindt u de grote steden als New York City of Washington. In het westen van Amerika vindt u de mooiste nationale parkeren die met een huurauto van Alamo goed te bereiken zijn. Vlieg bijvoorbeeld op San Francisco, Las Vegas of Los Angeles. Bent u op zoek naar de zon? Boek dan een huurauto in Florida vanaf bijvoorbeeld Miami of Orlando. En heeft u langer dan twee weken de tijd? Combineer uw rondreis dan met een paar dagen in de regio Deep South en eindig uw reis in bijvoorbeeld Memphis of New Orleans.

Amerika boekingen tot 12 uur van te voren annuleren

Wij weten ook dat praatjes geen gaatjes vullen. Dus naast veel kennis is het ook belangrijk dat u verzekerd u zonder risico kan boeken. Een huurauto boeken is altijd zonder risico bij Autoshuren.nl. Tot 24 uur voor vertrek kunt u kosteloos annuleren. Voor de USA en Canada is dit zelfs verkort naar 12 uur. Ook ter plaatse kunt u het risico tot het minimum beperken, als u bij ons een No Risk garantie afsluiten is uw eigen risico teruggebracht tot nul euro.

Ook tijdens uw rondreis door de USA bent u volledig verzekerd

Met een Alamo huurauto gaat u altijd verzekerd de weg op. Onze tarieven voor de USA zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Bent u met meerdere bestuurders? Kies dan voor het Gold pakket. U kunt dan ter plaatse 3 extra bestuurders bijschrijven op het huurcontract. Tevens ontvangt u met het Gold pakket een gratis tank benzine. Nog geen 25 jaar? Op Autoshuren.nl kunt u kiezen voor het Gold Underage pakket. Hiermee zijn ook bestuurders tussen de 21 en 25 jaar voldoende verzekerd.

One-way auto huren in Amerika

Wist u dat u de huurauto ook op een andere locatie kunt inleveren? Voornamelijk in het westen van Amerika en in Florida zijn deze zogeheten one-ways erg populair, maar bij ons zijn bijna alle combinaties in Amerika mogelijk. Tijdens het reserveren van een huurauto worden de eventuele achterlatingskosten getoond in het boekingsproces. In sommige gevallen zijn deze kosten op aanvraag. Voor de volgende routes in de USA worden er in de meeste gevallen geen extra kosten in rekening gebracht:

√ Gunstige annuleringsvoorwaarden tot 48 uur voor ophalen.

  • Bij het huren van een auto binnen de staat Florida en Californië.
  • Met een one-way tussen Californië en Arizona en vice versa.
  • Met een one-way tussen Californië en Nevada en vice versa.
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •