f Auto huren Aruba? - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Aruba

Bent u op zoek naar witte palmenstranden, prachtige hotels, gezellige restaurants en een sfeervolle hoofdstad? Dan is een auto huren op Aruba via Autoshuren de goede keuze voor u. Samen met Bonaire en Curacao, vormt Aruba ABC-eilanden en als u op zoek bent naar een tropische bestemming met een Hollands tintje, bent u hier op het juiste adres. Bij het huren van uw auto zijn altijd alle kilometers en verzekeringen inbegrepen, u gaat dus met een zorgeloos en veilig gevoel op pad.

Lees meer

Auto huren op Aruba

Houd u van een warm klimaat, hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en ongerepte natuur? Dan is Aruba dé (zon)bestemming voor uw vakantie. Stap in uw huurauto en verken in uw eigen tempo de mooiste plekjes van het eiland. Want met uw eigen huurauto bepaalt u zelf de route. Is het ergens te druk, dan rijdt u gemakkelijk weer door naar een volgende plek. Als u op zoek bent naar een comfortable auto, dan zit u bij ons op de juiste plek, want met een huurauto van Autoshuren.nl heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.

Van Oranjestad tot parelwitte stranden

Een auto huren op Aruba is een goed idee voor een ontspannen vakantie. Het autorijden op Aruba is eenvoudig en de wegen zijn rustig. Aruba kent één snelweg en deze loopt van Oranjestad tot het westen van Palm Beach. Verder lopen er vele kleinere wegen over het eiland. In Oranjestad kunt u heerlijk rondslenteren door de stad, winkelen of een museum bezoeken. Dichtbij Oranjestad loopt een prachtige kustweg met een mooie route langs Eagle Beach. Vervolg deze kustweg richting Palm Beach waar diverse highlights in de buurt zijn. Kortom, een auto huren op Aruba is dé manier om het eiland te ontdekken.

Ontdek Aruba met uw huurauto

Aruba telt drie verschillende ophaallocaties voor uw huurauto. Zo kunt u de auto gelijk ophalen bij aankomst op Aruba Oranjestad Airport. Wilt u liever eerst een paar dagen van het strand genieten zonder auto? Haal dan de auto later op bij Aruba Holiday Inn of Aruba Hotel Riu Palace Antillas. U kunt er dan wel voor kiezen uw auto weer in te leveren op het vliegveld. Deze zogeheten one-way is eenvoudig en kosteloos. En dat geeft u de ultieme flexibiliteit bij het plannen van uw vakantie. Bent u ook op zoek naar een huurauto op Aruba, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze reserveringsafdeling.

Voordelen van een auto huren Aruba via Autoshuren.nl

  • We bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en staan 24 uur per dag voor u klaar.
  • Een auto huren op Aruba is altijd inclusief ongelimiteerde kilometers.
  • Alle huurauto’s hebben airconditioning.
  • U kunt uw huurauto gemakkelijk wijzigen of annuleren.
  • Voordelig het eigen risico voor Aruba afkopen.
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •