Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Aruba

Bonbini , welkom op vakantie-eiland Aruba

Op zoek naar tropische palmenstranden, prachtige hotels, gezellige bars, restaurants, en een bruisende hoofdstad? Dan is Aruba met een huurauto van Alamo the place to be kortom ‘one happy island’. Met deze kreet beschrijft u Aruba in een paar woorden. Aruba, Curacao en Bonaire vormen samen de ABC-eilanden. Het eiland Aruba is gelegen in het zuidelijke deel van de Caribische zee en ligt op slechts vijfentwintig kilometer uit de kust van Venezuela.

Lees meer

Vlieg met Arke Fly in ongeveer 9 uur naar Aruba

Het warme weer en de ongerepte natuur zijn voor veel mensen een reden om een vakantie op Aruba door te brengen en een auto te huren. Daarnaast heeft Aruba hagelwitte stranden die tot de mooiste stranden ter wereld behoren, gecombineerd met het kraakheldere en de azuurblauwe zee maken uw verblijf onvergetelijk. Aruba is ongeveer even groot als het Nederlandse Waddeneiland Texel en daarom juist ook geschikt om met een huurauto te verkennen. Boek bij Arke Fly uw vliegticket naar Aruba en vlieg in ongeveer 9 uur naar dit prachtige eiland.

Waarom een auto huren op Aruba via Autoshuren.nl?

√ Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
√ Inclusief ongelimiteerde kilometers
√ Alle huurauto’s op Aruba hebben airconditioning
√ Voordelig het eigen risico voor Aruba afkopen

Een auto huren op de luchthaven van Aruba

Na aankomst op de luchthaven van Aruba loopt u het luchthaven gebouw uit en ziet u aan de overkant van de straat het verhuurkantoor van Alamo al liggen. Breng met uw Alamo huurauto een bezoek aan het gezellige Oranjestad of bezoek één van de vele winkelcentra die Aruba rijk is. Gooi uw snorkelspullen achterin uw huurauto en rijdt daarmee naar Baby Beach of ga op zoek naar een verlaten strandje. Wellicht een leuke bijkomstigheid is dat men op Aruba zowel Papiaments als Nederlands spreekt! Aruba een bestemming voor zowel jong als oud, de zon aanbidder en de actieve vakantieganger.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •