f Auto huren Lyon voor uw vakantie in Frankrijk incl.verzekeringen?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Lyon Airport

Wilt u een rondreis door het westen van Frankrijk maken? Wacht dan niet langer en huur vandaag nog via Autoshuren.nl een auto in Lyon! Bij Autoshuren.nl zijn alle benodigde verzekeringen inbegrepen en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen, zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Of u nu alleen, met uw partner, of met het hele gezin reist, dankzij het brede aanbod aan huurauto’s in Frankrijk op Autoshuren.nl voldoet er altijd wel één aan uw wensen.

Lees meer

Ontdek Lyon en omgeving met een Alamo huurauto

Lyon is na Parijs en Marseille qua inwonertal de grootste stad van Frankrijk. De internationale politieorganisatie Interpol heeft in de stad zijn hoofdkantoor. De binnenstad van Lyon staat sinds 1998 op de UNESCO wereld-erfgoedlijst. Een absolute aanrader is het om de basiliek de Notre-Dame de Fourvière te bezoeken. De basiliek staat bovenop de heuvel de Fourvière en biedt bezoekers een prachtig uitzicht. Ook het stadhuis van Lyon met de prachtige gevel, dat stamt uit de zeventiende eeuw, is een bezoek waard. Op ongeveer anderhalf uur rijden met uw huurauto van Lyon ligt het prachtige natuurpark van Chartreuse. Hier kunt u heerlijk wandelen en door het bergachtige gebied ook genieten van meerdere prachtige uitzichten.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Begin uw roadtrip in Lyon en rijd via Avignon naar het zuidelijke badplaatsen Marseille en Nice. U kunt deze reis maken in minder dan zes uur, maar het is leuker om ruim de tijd te nemen en te overnachten in dorpjes waar u doorheen rijdt. U eindigt de reis in het zonnige Nice, waar u de auto ook kunt terugbrengen als u dit wenst. Bij Alamo is het namelijk mogelijk om uw auto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze in eerste instantie heeft opgehaald. Neem voor meer informatie en de exacte drop off kosten contact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Lyon?

√ U kunt bij Autoshuren.nl goedkoop uw eigen risico afkopen
√ Altijd bereikbaar via het noodnummer
√ Breed aanbod aan huurauto’s
√ Als u vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief in het prijstarief

Ophaalpunt in Lyon

Als u aankomt op de luchthaven van Lyon, ga dan naar benden naar de begane grond (level zero) en volg de borden naar de Car Rental Shuttle. Stap uit de bus als u aankomt bij National Car Rental (dit is een Drive Alliance Partner). Deze shuttle gaat elke 15 minuten. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. De auto’s bevinden zich op loopafstand van het vliegveld, dus u heeft geen shuttlebus nodig.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LYON APT ST EXUPERY 1902
AEROPORT ST EXUPERY
SATOLAS, 69125 Frankrijk

  0472227487
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 19:00
Zondag:
8:00 - 19:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •