f Midden Amerika - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Midden Amerika

Een auto huren in Midden Amerika staat gelijk aan vrijheid op reis. Of het nu gaat om een zakenreis, korte vakantie of langere rondreis, wij zijn graag uw autohuurpartner. Midden Amerika is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Van savannes naar moerassen en van jungles tot nevelwouden. U kunt kiezen uit tropische landen als Panama, Belize en Guatemala. Costa Rica staat bekend om een enorm divers dierenrijk. Bewonder de kleine, gekleurde gifkikkertjes in het regenwoud of probeer een glimp op te vangen van een tapir die leeft in het Corcovado National Park.

Zonder risico’s en zorgen een auto huren in Midden Amerika

Reizen door Midden Amerika brengt voor reizigers vragen naar boven. Hoe zit het met de veiligheid van de huurauto’s? En de verzekeringen? Welke reisroutes zijn er? Hoeveel kilometer ga ik rijden? Onafhankelijk van uw bestemming, heeft u met een huurauto van Autoshuren.nl altijd een veilige auto inclusief ongelimiteerd aantal kilometers en alle benodigde verzekeringen. Een aanrader is onze No-Risk Garantie, waarbij u het eigen risico volledig afkoopt. Een auto huren in Midden Amerika is dan echt zonder risico’s en zonder zorgen. Kijk op onze website voor beschikbaarheid en aantrekkelijke all-in tarieven.

Een auto huren in Belize

Gaat u op vakantie naar Belize en wilt u zelf op pad met een huurauto? Belize is niet heel groot en daardoor makkelijk zelf te rijden met de auto. Er zijn een paar belangrijke snelwegen die de grotere steden met elkaar verbinden. De wegen kunnen wat hobbeliger zijn en de straatverlichting is minder goed, waardoor het advies is om niet in het donker te rijden. Stap achter het stuur en beleef deze exotische plek met prachtige regenwouden, watervallen en exotische dieren.

Voordelen via Autoshuren.nl een auto huren in Midden Amerika

  • Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
  • Gunstige annulerings- en wijzigingsvoorwaarden.  
  • Koop voordelig het eigen risico af met onze No-Risk Garantie.
  • Geen toeslag voor extra kilometers.          
  • Extra opties kunnen bijgeboekt worden tegen een kleine meerprijs (kinderzitje, GPS).

De voordelen van een extra bestuurder

Bij een auto huren in Midden Amerika is het hebben van een extra bestuurder een voordeel met de lange afstanden. Bij de meeste maatschappijen kunnen we dit meteen aanvragen. Er wordt vaak een extra bedrag berekend, wat te maken heeft met de verzekering. Een tweede bestuurder wordt net als de hoofdbestuurder vermeld op het huurcontract en dient bij het ophalen van de huurauto ook een geldig rijbewijs te tonen.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •