f Auto huren Lissabon voor uw vakantie in Portugal?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Lissabon Airport

Gaat u op vakantie naar Portugal en bent u van plan de binnenlanden te ontdekken met een huurauto? Boek deze dan voordelig op Autoshuren.nl! Portugal ligt samen met Spanje op het Iberisch schiereiland en telt meer dan 10 miljoen inwoners. De eilandengroepen de Azoren en Madeira behoren tevens tot Portugal en zijn gelegen in de Atlantische Oceaan. Lissabon is de hoofdstad van het land en ligt aan de rivier de Taag. Wat u absoluut niet mag missen als u in Lissabon bent zijn het Mosteiro dos Jerónimos, het Rossio, de Bairro Alto en de Kathedraal van Lissabon. Ook kenmerkend voor Lissabon is de Fadomuziek. Fado is het levenslied van Portugal en werd vroeger vooral gezongen door armen in de kroeg.

Lees meer

De mogelijkheden met een huurauto in Lissabon

Op Autoshuren.nl kunt u een huurauto reserveren vanaf de luchthaven van Lissabon. Vanaf de luchthaven bent u binnen 20 minuten in het centrum van Lissabon met uw huurauto. De stad heeft veel heuvelachtige wijken, maar is prima te bezoeken met een huurauto. Parkeren is mogelijk maar let wel op de tarieven die u ter plaatse moet betalen. Het historische plaatsje Sintra is zowel met de huurauto als per trein te bereiken. Sintra is absoluut en bezoekje waard vanwege de mooie ligging in de bergen en de prachtige paleizen en kastelen.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Lissabon?

√ Voordelige autohuur tarieven voor Portugal
√ Geen extra kosten voor extra kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Grote keus aan huurauto’s
√ Centraal gelegen op de luchthaven van Lissabon

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LISBON INTL AIRPORT
HUMBERTO DELGADO INTL AIRPORT
LISBON, 1700-008 Portugal

  00351218486191
Maandag:
6:00 - 23:59
Dinsdag:
6:00 - 23:59
Woensdag:
6:00 - 23:59
Donderdag:
6:00 - 23:59
Vrijdag:
6:00 - 23:59
Zaterdag:
6:00 - 23:59
Zondag:
6:00 - 23:59

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •