f Auto huren Barcelona voor uw vakantie in Spanje?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Barcelona Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Spanje? Huur dan voordelig uw huurauto op Autoshuren.nl. Spanje ligt op het Iberisch schiereiland en telt meer dan 45 miljoen inwoners. Een van de grooste steden in Spanje is Barcelona, in de provincie Catalonië. Barcelona Airport is samen met Gerona Airport de grootste aanvlieghaven voor de Costa Brava en Costa Dorada, met een huurauto gemakkelijk te bereiken. Hier komen jaarlijks vele toeristen aan om van een zonvakantie gaan genieten. Of u nu aankomt in Terminal 1 of Terminal 2 van Barcelona Airport de autoverhuurlocaties zijn altijd op loopafstand te bereiken.

Lees meer

Ontdek de omgeving van Barcelona met een huurauto!

In de stad Barcelona is, veel te zien en te doen. Denk bijvoorbeeld aan de Plaza de Catalunya, Sagrada Familia, Parc Güell, La Rambla en Montjuïc. Voor de voetbal liefhebber is een bezoek aan Camp Nou, één van de grootste voetbalstadions in Europa en de thuisbasis van FC Barcelona, een must. Met een huurauto van Alamo liggen niet allen de mooie stranden, maar ook de verassende binnenlanden van Catalonië binnen handbereik.

Waar kunt u uw huurauto ophalen in Barcelona?

Alamo is gevestigd op de luchthaven. U kunt lopend vanaf de terminal de verhuurlocatie bereiken. Vanaf terminal 1 volgt u de borden ‘Car Rentals’. Komt u aan in terminal 2?  Loop dan naar buiten en steek de weg over naar ‘Car Park’. Vanaf de luchthaven bent u vervolgens binnen 20 minuten in het centrum van Barcelona met uw huurauto heeft voldoende parkeergarages om uw huurauto te parkeren. U kunt er ook voor kiezen om eerst in de stad te verblijven zonder huurauto. U kunt dan eenvoudig met de Aerobus van de luchthaven naar Barcelona reizen. Komt u niet aan in Barcelona, maar op de luchthaven van Gerona? Boek dan uw goedkope huurauto vanaf Gerona Airport.

Vanaf € 99,- All-in retour naar Barcelona met KLM

Op de website van de KLM kunt u nu al een retourticket boeken vanaf € 99,- voor Barcelona. Autoshuren.nl begrijpt dat u dan ook een goedkope huurauto wilt ophalen vanaf de luchthaven van Barcelona, waar u aankomt met uw KLM vlucht en geeft u daarom € 9,90 korting op uw All-Inclusive autohuur boeking voor Barcelona! Gebruik hiervoor de kortingscode: EU11KL in stap 3 van het boekingsproces.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Hertz logo
BARCELONA AIRPORT
TERMINAL 1 AND 2
BARCELONA, 8820 Spanje

  902011959
Maandag:
7:00 - 0:00
Dinsdag:
7:00 - 0:00
Woensdag:
7:00 - 0:00
Donderdag:
7:00 - 0:00
Vrijdag:
7:00 - 0:00
Zaterdag:
7:00 - 0:00
Zondag:
7:00 - 0:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •