f Suriname - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Suriname

Op avontuur en een auto huren in Suriname? Vanuit het vliegtuig kunt u al zien dat Suriname een overweldigende natuur heeft. Zie de zon opkomen over het Amazonewoud vanaf de Fredberg, bezoek de marrondorpjes in het binnenland en spot wilde dieren in hun natuurlijke leefgebied. Er zijn vogels, slangen, kaaimannen en zelfs poema’s te vinden in Suriname. De rijke historie en het koloniale verleden met Engeland en Nederland kun je nog goed merken wanneer je in Paramaribo over straat loopt. Wilt u op pad en een auto huren in Suriname om deze uniek bestemming te ontdekken? Bekijk dan hier ons uitgebreide selectie aan huurauto’s.  

Een auto huren in Suriname om het koloniale verleden te ontdekken

In 1975 werd Suriname onafhankelijk. Een gedeelte van de bewoners wilde de Nederlandse nationaliteit behouden en emigreerden naar Nederland. Door het koloniale verleden zijn Nederland en Suriname voor altijd met elkaar verbonden en maken we deel uit van elkaars geschiedenis. Een bezoek aan dit fascinerende land mag om deze reden dan ook niet uitblijven. Ervaar de relaxte sfeer, de vriendelijke bewoners en de prachtige natuur. Een auto huren in Suriname via Autoshuren.nl betekent een zorgeloze vakantie, waarin u alle vrijheid heeft om zelf uw weg te bepalen.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Suriname heeft een tropisch savanneklimaat, wat betekent dat ondanks de grote hoeveelheid zonuren er ook veel regenval is. De periode waarin u reist, heeft daarmee invloed op de keuze van uw huurauto. Het wegennet is over het algemeen prima, maar onverharde wegen kunnen veranderen in modderwegen die lastig begaanbaar worden zonder een 4WD. Ontdek onze voordelige tarieven voor een SUV of 4WD op onze website.

Voordelen Autoshuren.nl

  • U kunt al een auto huren in Suriname vanaf 21 jaar.
  • Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
  • Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
  • Koop voordelig het eigen risico af met onze No-Risk Garantie.

Een auto huren in Suriname met een aanbieding

U wilt een auto huren in Suriname en u bent op zoek naar een aanbieding? Nu hebben we altijd al scherpe all-in tarieven, maar voor een extra voordelige huurauto kunt u terecht op de aanbiedingenpagina op onze website. Hier vindt u alle lopende kortingen en aanbiedingen die uw autohuur nog voordeliger kunnen maken. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Op deze manier bent u als eerste op de hoogte van nieuwe specials, acties en kortingscodes. U kunt zich hier aanmelden.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •