f Auto huren Genève voor uw vakantie in Zwitserland?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Genève Airport

Heeft u altijd al eens een rondreis door het Zwitserse landschap willen maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Autoshuren.nl! Zwitserland is ook zonder sneeuw een prachtig land en goed te ontdekken met uw Alamo huurauto. Begin uw rondreis in Geneve dat, door zijn ligging bij de Franse grens en aan de andere kant het meer van Genève, een uitstekend beginpunt is. Met uw huurauto kunt u vanuit Zwitserland verschillende grenzen oversteken en tevens huurt u bij Alamo altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers! Of u nu samen met uw partner reist of met het hele gezin, door het brede aanbod van huurauto’s op Autoshuren.nl zit er altijd wel één tussen die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Ontdek Genève met een Alamo huurauto

Genève is na Zürich de grootste stad van Zwitserland. In de stad bevinden zich veel hoofdkantoren van grote internationale organisaties zoals het Rode Kruis en de Verenigde Naties. De belangrijkste trekpleister van de stad is het Meer van Genève met daarin het Jet d’Eau dit is de fontein van Genève. In de zomer zie je bij de baai van het meer verschillende boten. Ook op cultureel gebied heeft Genève het nodige te bieden. De Cathedrale Saint-Pierre bijvoorbeeld, één van de oudste bouwwerken van de stad, ligt op een heuvel en is van verre al te zien. Tot slot kunt u in de stad goed shoppen, al dient u er wel rekening mee te houden dat men in Zwitserland een andere munteenheid heeft namelijk de Zwitserse Franc.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Op nog geen twee uur rijden van Genève ligt de Zwitserse hoogvlakte waar zich ook de Zwitserse Alpen bevinden. Dit prachtige landschap is in de zomer uitstekend met uw huurauto te ontdekken. Er zijn ook genoeg wandelroutes door deze bergen.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Genève?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u op Autoshuren.nl uw eigen risico afkopen
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Mogelijkheid om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze heeft opgehaald (neem contact op met één van onze medewerkers)

Ophaalpunt in Genève

Op de luchthaven bevindt zich een balie van Alamo. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto. WIST U DAT.. Alamo ook een verhuurlocatie in het Franse gedeelte van Geneve heeft? Deze verhuurlocatie is gelegen aan het volgende adres: Genève Airport France, Ferney Voltaire Cedex. Met een autohuurvoucher heeft u toegang tot het Franse gedeelde van het vliegveld. U wordt hier geholpen door een medewerker van Enterprise (een Drive Alliance Partner). Bij de balie tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutel van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Enterprise logo
GENEVA INTL AIRPORT
GENEVA AIRPORT
LE GRAND-SACONNEX, 1218 Zwitserland

  410848445522
Maandag:
6:30 - 23:30
Dinsdag:
6:30 - 23:30
Woensdag:
6:30 - 23:30
Donderdag:
6:30 - 23:30
Vrijdag:
6:30 - 23:30
Zaterdag:
6:30 - 23:30
Zondag:
6:30 - 23:30

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •