f Autoshuren.nl biedt klant meer opties
Logo Alamo.nl

Inloggen

Autoshuren.nl biedt klant meer opties

De zomer is nog maar net voorbij maar de echte fanatieke reiziger is alweer druk bezig met de voorbereidingen van een volgende vakantie. Om deze reizigers te ‘belonen’ biedt Autoshuren.nl haar klanten diverse extra opties. Zo is het, naast de vroegboekactie die momenteel loopt, voor bezoekers van Autoshuren.nl nu ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarnaast heeft Autoshuren.nl zeer gunstige annuleringsvoorwaarden waardoor het extra interessant is om die zomervakantie alvast te boeken.

Vroegboeken loont

Bij Autoshuren.nl staat de klant altijd centraal. Dit blijkt ook wel uit de vroekboekactie die op dit moment loopt. Klanten die namelijk voor 1 januari 2015 boeken, profiteren van een vroegboekkorting. Uiteraard houdt Autoshuren.nl er rekening mee dat niet iedereen zijn of haar vakantieplannen al voor 1 januari 2015 heeft gemaakt. Om ook deze klanten te laten profiteren van dit voordeel biedt Autoshuren.nl de mogelijkheid om een annuleringsverzekering van 7,50 EUR af te sluiten.

Offerte aanvraag

Autoshuren.nl heeft naar aanleiding van diverse klantenonderzoeken geconcludeerd dat met name consumenten het vaak prettig vinden om eerst een offerte te ontvangen voordat ze een definitieve boeking maken. Om deze klanten nog beter te bedienen biedt Autoshuren.nl als een van de weinige autoverhuurders sinds kort de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Na het ontvangen van de offerte hebben klanten vijf werkdagen de tijd om de offerte om te zetten in een definitieve boeking. Met deze extra optie biedt Autoshuren.nl de klant een totaal service pakket.

Hanny Fluit

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •