Logo Alamo.nl

Inloggen

Autoshuren.nl start 2013 met record aantal boekingen

Autoverhuurder Autoshuren.nl kan 2013 niet beter beginnen: de groeiende autoverhuurder sluit namelijk de eerste maand van het nieuwe jaar af met een record aantal boekingen. Dat het goed gaat met de autoverhuurder is duidelijk want nooit eerder heeft Autoshuren.nl zulke hoge resultaten behaald als tijdens de afgelopen maand. Met name Curaçao blijkt aantrekkelijk te zijn onder de Nederlandse vakantiegangers en noteert een enorme stijging. Ook de eerste dag van het Vakantiesalon in Brussel bewijst dat de autoverhuurder erg populair is onder de bezoekers. Autoverhuurder Autoshuren.nl, van oudsher sterk vertegenwoordigd in de Amerikaanse markt, noteert in januari 2013 een stijging van ruim 39% ten opzichte van dezelfde maand in 2012. “Ondanks de huidige economische crisis en de verontrustende berichten over autoverhuurders in het algemeen, is Autoshuren.nl uiterst tevreden met de behaalde resultaten van de afgelopen periode”, aldus General Manager Marjolein Fraanje.

Curaçao ziet dubbel

Na de groeiende vraag van huurauto’s in Europese bestemmingen als Spanje en Frankrijk zien ook de Cariben het aantal boekingen sterk stijgen. Alleen op Curaçao al zijn er afgelopen maand drie keer zoveel boekingen bij Autoshuren.nl gemaakt ten opzichte van januari 2012. Een verklaring voor de stijging van het aantal boekingen op het Caribische eiland kan gevonden worden in de gunstige prijsstellingen die Autoshuren.nl heeft ingevoerd. Naast Curaçao blijft ook Amerika, met gelijke boekingen als vorig jaar, onverminderd populair bij de Nederlandse reizigers.

Groeiende interesse

Autoshuren.nl/Alamo.be staat ook dit jaar, vanwege de groeiende interesse voor het huren van een auto, op het Vakantiesalon in Brussel. Ook geïnteresseerd in een huurauto? De autoverhuurder is tot en met maandag 4 februari nog te vinden in het Brand USA Paviljoen op het Vakantiesalon in Brussel in Paleis 7, stand 7140 en 7141.

Hanny Fluit

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •