Logo Alamo.nl

Inloggen

Autoshuren.nl steunt ‘Wij gaan geen dekens brengen’

‘Wij gaan geen dekens brengen’ is een initiatief van fotograaf Thijs Heslenfeld en is bedoeld om meer dan de ongelijkwaardigheid en de afhankelijkheid van de Syrische vluchtelingen te benadrukken. Wat hem betreft worden de Syriers daar niet beter van. Doel is daarom om door middel van een fotoboek, waarvan de titel nog onbekend is, een positief verhaal over kracht, liefde, hoop en vertrouwen te maken. Een geschenk van de vluchtelingen. Aan ons. Het boek wordt in december gepubliceerd en Autoshuren.nl geeft iedere Members Only na boeking van een huurauto een gratis boek t.w.v. 25 Euro cadeau. 5 Euro van elk boek gaat naar het goede doel. Bent u nog geen Members Only? Wacht dan niet langer en word vandaag nog lid.

Danny van 't Hul

Als E-Commerce Manager van Alamo.nl ben ik verantwoordelijk voor de de website en alle online Marketing activiteiten. Mijn favoriete autohuur bestemming is absoluut Amerika!
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •