Logo Alamo.nl

Inloggen

De Autohuur-voucher

Wereldwijd is er door de coronacrisis een uitzonderlijke situatie ontstaan. Kunt u als gevolg hiervan uw reis niet meer maken? Dan bieden wij u graag een alternatief, de Autohuurvoucher. Met deze voucher behoudt u het volledige bedrag van de boeking en kunt u deze gebruiken voor een nieuwe reservering op een ander tijdstip en bestemming naar keuze.

Wat is de Autohuurvoucher?   

Met de Autohuurvoucher houdt u het volledige huurbedrag tot uw beschikking. En kunt u op een later moment een nieuwe autohuurboeking maken voor een bestemming naar keuze. Zo kunt u alsnog uw reis maken of uw voucher gebruiken voor een andere reis die u graag wilt maken. U heeft wanneer u kiest voor de voucher niet te maken met de annuleringsvoorwaarden, waardoor er geen annuleringskosten worden ingehouden. U kunt dus het volledige bedrag van de boeking besteden. Voor de autohuurvoucher gelden zeer soepele voorwaarden, zodat u nooit ergens aan vast zit waar u niets aan heeft. Wilt u toch liever enkel annuleren dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden, waarbij de annuleringskosten in rekening worden gebracht.

Hoe kan ik aanspraak maken op de voucher?

U dient altijd eerst zelf actie te ondernemen als u uw boeking wilt wijzigen of annuleren. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via +31-30-6930136 of stuur een email naar info@autoshuren.nl. Onze kantooruren zijn van maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00. Geef hierbij aan dat u gebruik wilt maken van deze speciale regeling. U kunt enkel aanspraak maken op de voucher als u 48 uur voor vertrek uw annulering aan ons doorgeeft. Gaat uw reservering in binnen drie dagen? Bel ons dan op, zodat we het meteen voor u in gang kunnen zetten. Wij hebben voldoende medewerkers om de telefoon op te nemen.

Door de enorme hoeveelheid wijzigingen en annuleringen vragen wij uw begrip voor het feit dat wij op dit moment het afhandelen van boekingen met een ophaaldatum tussen vandaag en de aankomende twee weken prioriteit geven. Uw annulering door de coronacrisis wordt uiterlijk 6 weken voor de geplande vertrekdatum in behandeling genomen.     

Hoe werkt de voucher? 

Onze collega’s van de klantenservice nemen uw verzoek in behandeling en handelen dit verder met u af. Het werkt als volgt: bij het maken van uw volgende boeking vult u in de laatste stap van het reserveren het dossiernummer in van uw oorspronkelijke boeking. Dit bedrag wordt vervolgens direct in mindering gebracht op uw nieuwe boeking. Is de waarde van de nieuwe boeking maximaal 15% lager dan de oorspronkelijke boeking? Dan betalen we het restantbedrag aan u terug. Is het meer dan de 15% lager, dan kunt u het restant tegoed inzetten bij een volgende boeking. Als het bedrag van de nieuwe boeking hoger is, dan kunt u het openstaande bedrag voldoen via iDEAL of uw creditcard.      

Voorwaarden voucher 

  • De voucher is geldig tot een jaar na uitgifte met vertrekken tot en met 31 december 2021.
  • U hoeft de voucher niet in één keer op te maken. Als er nog een bedrag openstaat, kunt u dit gebruiken voor een volgende boeking binnen de geldigheidsduur.

Aanvraag terugbetaling na één jaar   

Past een huurauto niet meer binnen uw nieuwe reisplannen en heeft u geen mogelijkheid gezien uw voucher te verzilveren binnen één jaar? Dan kunt u een aanvraag doen voor restitutie. Dit kan voor het hele bedrag van de voucher of voor het restbedrag zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.