f Auto huren Atlanta voor uw rondreis door Amerika?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Atlanta Airport

Is Atlanta het startpunt van uw autorondreis door de Amerikaanse staat Georgia? Uw reis in Amerika begint vanaf het moment dat u uw Autoshuren.nl huurauto boekt. Autoshuren.nl biedt de klant zekerheid, kwaliteit en prijstransparantie. Daarnaast werkt de autoverhuurder net als op andere bestemmingen in Atlanta samen met de beste lokale autohuurpartners. De autohuur tarieven op Autoshuren.nl zijn laag en altijd inclusief benodigde verzekeringen. Ook zijn alle autohuur tarieven inclusief ongelimiteerde kilometers.

Lees meer

Ontdek Atlanta en omgeving met een Alamo huurauto

Atlanta is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Georgia en wordt helaas vaak overgeslagen door reizigers. Toch heeft Atlanta de bezoeker meer dan genoeg te bieden. Zo vindt u in Atlanta niet alleen het hoofdkantoor van ’s werelds populairste frisdrank Coca Cola maar ook de Martin Luther King Jr. National Historic Site. Daarnaast telt Atlanta een aantal interessante musea en genoeg restaurants, winkels en barretjes om een paar dagen door te brengen.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Bent u met uw kinderen in Atlanta? Pak dan uw Autoshuren.nl huurauto, ga de weg op en rij naar de attractieparken Six Flags Over Georgia en Six Flags White Water. Maak ook kennis met ‘s werelds grootste aquarium, het Georgia’s Aquarium, waar u onder andere witte dolfijnen en walvishaaien kunt spotten. Verlaat Atlanta niet zonder de ZOO Atlanta gezien te hebben, de place-to-visit voor ouders met jonge kinderen.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Atlanta?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar op Atlanta International Airport kan ik mijn huurauto ophalen?

Haal bij aankomst op het vliegveld van Atlanta uw bagage op en pak de Sky Train richting de autoverhuurbalie van Alamo. Laat vervolgens bij de Alamo balie uw huurovereenkomst zien. Haal uw sleutels op en de reis kan beginnen. U vindt het centrum van Atlanta op zo’n 15 minuten rijden vanaf het vliegveld.

Uw huurauto inleveren op een andere autoverhuurlocatie?

Heeft u uw huurauto in Atlanta opgehaald en wilt u de auto in een andere stad of staat inleveren? Neem dan contact op met Alamo voor de exacte drop-off kosten.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ATLANTA INTL ARPT
2200 RENTAL CAR CNTR PKWY 2255
COLLEGE PARK, (GA), 30337 USA

  8333155893
Maandag:
4:30 - 23:45
Dinsdag:
4:30 - 23:45
Woensdag:
4:30 - 23:45
Donderdag:
4:30 - 23:45
Vrijdag:
4:30 - 23:45
Zaterdag:
4:30 - 23:45
Zondag:
4:30 - 23:45

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •