f Auto huren Boston voor uw rondreis door Amerika?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Boston Airport

Bent u van plan om een rondreis door de regio New England te maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Autoshuren.nl en start uw reis in Boston, de hoofdstad van Massachusetts! Bij Alamo huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en kunt u zonder problemen de grenzen binnen Amerika oversteken. Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief het tarief en daarnaast kunt u bij Autoshuren.nl voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen.

Lees meer

Ontdek Boston en omgeving met een Alamo huurauto

De regio New England bestaat uit: Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Vermont en Rhode Island. Het staat bekend als een goed samenhangende regio met een gemeenschappelijke cultuur en geschiedenis. Boston wordt gezien als officieuze hoofdstad van deze regio. Dit komt vooral door het feit dat Boston de stad is met de meeste inwoners. Boston is de ideale plaats om uw rondreis te beginnen. Vooral tijdens Indian Summer (herfst) is New England populair vanwege de kleurrijke bomen en bladeren. De prachtige herfstkleuren kunt u zien vanaf ongeveer half september tot en met eind oktober. Tijdens uw rondreis kunt u naast de prachtige natuur ook genieten van historische bezienswaardigheden in en buiten Boston. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het Old South Meeting House in Boston, waar burgers vroeger beslissingen namen die uiteindelijk tot de Boston Tea Party (de aanzet tot de Amerikaanse revolutie) leidde.

Tip van een Alamo medewerker

Als u een huurauto ophaalt in Boston kunt u er eventueel voor kiezen om deze weer in te leveren in bijvoorbeeld New York of Philadelphia. Binnen 4 uur rijdt u met de huurauto vanuit Boston naar New York en in ongeveer 5 uur rijdt u naar Philadelphia. Ook is het mogelijk om met de huurauto over de grens naar Canada te rijden.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Boston?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Als u vooraf reserveert, bent u verzekerd van een huurauto
√ Bij Alamo kunt u voordelig uw eigen risico afkopen
√ One-way autoverhuur mogelijk tussen Amerika en Canada

Ophaalpunten in Boston

Als u aankomt op de luchthaven van Boston volgt u dan de borden naar de “bagage claim”. Neem hier de uitgang en bij de shuttle bus pick up area, staat een speciale Alamo shuttle voor u klaar. De shuttlebus brengt u naar de balie van Alamo, waar u het huurcontract tekent en uw sleutels van uw huurauto ontvangt. De verhuurlocatie op de luchthaven van Boston is 24/7 geopend. Bent u van plan om eerst een aantal dagen in downtwon Boston te verblijven voordat u gaat genieten van uw rondreis door New England? Reserveer dan een huurauto vanaf de stadslocatie in Boston.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BOSTON LOGAN INTL ARPT
15 TRANSPORTATION WAY
EAST BOSTON, (MA), 02128 USA

  8332305696
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •