f Auto huren Miami voor uw rondreis door Amerika?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Miami Airport

Voordelig een auto huren in Miami doet u natuurlijk via Autoshuren.nl. In Florida heeft Alamo de voordeligste tarieven van heel Amerika. Met uw huurauto kunt u direct beginnen aan uw rondreis vanuit Miami. Rijd vanuit Miami naar de Florida Keys met bijvoorbeeld een cabrio. U heeft dan het ideale gevoel van vrijheid! Gaat u met het hele gezin genieten van een strandvakantie in Florida en vliegt u op Miami Airport? Kies dan voor een Minivan van Alamo. Met een Minivan heeft u tijdens uw vakantie in Florida een comfortabele huurauto met airconditioning en kunt u in uw eigen tempo genieten van uw rondreis door Florida.

Lees meer

Beleef Florida vanuit Miami met een huurauto van Alamo

In het zonnige Florida, ook wel de Sunshine State genoemd, is een huurauto bijna een must. Florida is een bestemming waar u zowel kunt genieten van een strandvakantie als van een rondreis per huurauto. In Miami vindt u veel art deco hotels. De meeste van deze hotels liggen op Miami South Beach, waar u heerlijk kunt genieten van het strand, flaneren over de boulevard of een lekkere cocktail drinken in één van de bars of discotheken. Florida kent veel toeristische attracties als bijvoorbeeld Disney World, Universal Studios, Sea World, Kennedy Space Center en Everglades National Park.

Binnen Florida geen achterlatingskosten

Boekt u een huurauto vanuit Miami dan begrijpen wij dat u deze huurauto wellicht op een andere locatie wilt inleveren. Dit kan binnen Florida op alle locaties kosteloos! Zo hoeft u niet dezelfde route nogmaals te rijden met uw huurauto en heeft u meer tijd en vrijheid om het prachtige Florida te ontdekken.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren voor Miami?

√ De laagste autohuur tarieven in Amerika
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Geen kosten bij inleveren op een andere locatie binnen Florida
√ Goede shuttleverbinding naar de Cruise Terminal
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Alle huurauto’s van Alamo hebben airconditioning.

Met de MIA Mover bent u snel bij de verhuurlocatie van Alamo in Miami

De MIA Mover vervangt de shuttlebussen die voorheen passagiers vanaf de luchthaven naar de autoverhuurlocatie brachten. Als passagiers nu op de luchthaven aankomen, gaan ze op de derde verdieping van de terminal via loopbanden naar het MIA Mover station, waar ze in een van de acht treinstellen plaats kunnen nemen om naar het verhuurstation gebracht te worden. De MIA Mover kan maar liefst 3.000 passagiers per uur vervoeren en is daarmee een stuk efficiënter dan de bussen.

Waar in Miami kan ik mijn huurauto ophalen?

Als u een reservering maakt via Autoshuren.nl dan kunt u bij aankomst op Miami Airport uw huurauto direct ophalen. Verblijft u in Miami Beach, dan kunt u ook gemakkelijk een huurauto ophalen vanaf onze stadslocaties op Miami North Beach en Miami South Beach. Gaat u een cruise maken? Vanaf de luchthaven rijden er elke 15 minuten shuttles van en naar de cruise terminal op de dagen dat er cruiseschepen vertrekken. Nadat u uw bagage heeft opgehaald kunt u de shuttlebus van Alamo nemen naar de Cruise Terminal.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Hertz logo
MIAMI AIRPORT MARRIOTT
1201 NW 42ND AVE
MIAMI, (FL), 33126 USA

  3056499092
Maandag:
0:00 - 1:00
Dinsdag:
0:00 - 1:00
Woensdag:
0:00 - 1:00
Donderdag:
0:00 - 1:00
Vrijdag:
0:00 - 1:00
Zaterdag:
0:00 - 1:00
Zondag:
0:00 - 1:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •