f Auto huren Miami South Beach in Florida?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Miami South Beach

Bent u van plan om vanuit Miami South Beach met een huurauto een rondreis door de Amerikaanse staat Florida te maken? Autoshuren.nl heeft in Florida de voordeligste tarieven van heel de Verenigde Staten. Met een huurauto van Alamo heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt. Rij bijvoorbeeld vanuit South Beach naar Miami en bezoek de Everglades. Alamo heeft zowel voor een gezin als voor een tweepersoons vakantie geschikte auto’s. Hierbij kunt u denken aan een verkoelende cabrio of een minivan met airconditioning.

Lees meer

Ontdek Miami South Beach en omgeving met een Alamo huurauto

Miami South Beach is het meest zuidelijke strand van Miami Beach. De perfecte locatie om uw vakantie te starten met een huurauto van Autoshuren.nl. Het meest populaire deel van South Beach loopt vanaf 5th tot aan 15th Street vlak langs de beroemde straat ‘ Ocean Drive’. Locals rijden hier met de mooiste auto’s overheen om bekeken te worden. Met uw huurauto krijgt u ook de kans om daar te rijden! Een echte aanrader is om ook s’avonds een bezoekje te brengen aan Ocean Drive. De historische gebouwen langs de straat worden erg mooi verlicht. Vanuit South Beach kunt u gemakkelijk verschillende hot spots bezoeken zoals de Surfside bij North Beach. Een andere optie is om met uw huurauto vanuit Miami door te rijden naar de prachtige natuur van de Everglades.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Even genoeg van de drukte om u heen? Geen zorgen, ten zuiden van 5th street zijn prachtige stranden waar aanzienlijk minder mensen komen. Hier zijn een stuk minder hotels en restaurants waardoor de sfeer iets relaxter is. Helemaal in het zuiden van South beach vindt u South Pointe Park waar u een middagje kan wandelen en kan ontspannen op de terassjes tussen al het groen.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Miami South Beach?

√ De laagste autohuur tarieven in Amerika
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Geen kosten bij inleveren op een andere locatie binnen Florida
√ De autoverhuurlocatie ligt centraal in Miami Beach op Collins Avenue
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Alle huurauto’s van Alamo hebben airconditioning

Waar in Miami South Beach kan ik mijn huurauto ophalen?

De ophaallocatie in Miami South Beach bevindt zich tussen 5th tot 70th Street langs Collins Avenue. Alamo is gelegen op 4332 Collins Ave, Suite-104. Alamo is tussen de 43e en 44e, aan de overkant van het Holiday Inn Hotel. Let op! Miami South Beach heeft beperkte openingstijden. Wilt u buiten de openingstijden een huurauto ophalen in Miami? Maak dan een reservering vanaf Miami Airport. Deze Alamo locatie is 24/7 geopend.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Hertz logo
MIAMI BEACH HLE
3801 COLLINS AVE, L4
MIAMI BEACH, (FL), 33140 USA

  3056954183
Maandag:
8:00 - 17:00
Dinsdag:
8:00 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 17:00
Vrijdag:
8:00 - 17:00
Zaterdag:
9:00 - 13:00
Zondag:
CLOSED - CLOSED

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •