f Auto huren New York voor uw rondreis door Amerika?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren New York

Bent u van plan een auto te huren voor uw rondreis vanaf New York City? Boek deze dan op Autoshuren.nl. In New York heeft Alamo vele autohuurlocaties. Hierdoor beschikt u altijd over een huurauto in de buurt van uw bestemming in de USA. Alamo biedt huurauto’s in verschillende steden en biedt een All Inclusive verzekeringspakket. Schade aan banden is niet verzekerd, maar dit kunt u afkopen met een voordelige no-risk verzekering. U hoeft zo ter plaatse geen extra verzekeringen voor uw huurauto af te sluiten.

Lees meer

Ontdek New York met een huurauto

Velen denken bij New York aan de bruisende stad New York. Deze stad is zeker een bezoek waard, maar hier heeft u nog geen huurauto nodig. Van de volkswijk Harlem, waar u kunt luisteren naar live jazz muziek tot het hippe Brooklyn, waar vele kunstenaars gevestigd zijn. Manhattan kan door haar torenhoge wolkenkrabbers zeker niet over het hoofd gezien worden. Gaat u naast een bezoek aan de stad New York ook de omgeving ontdekken? Kies er dan voor om een huurauto op te halen in het centrum van New York of op de luchthaven van Newark, JFK of LaGuardia.

De staat New York kent ook veel natuurlijk schoon die u met uw huurauto gemakkelijk kunt bezoeken. Zo zorgen de Niagara Falls vlakbij Buffalo voor een indrukwekkend spektakel. Bent u een liefhebber van watersport? Bezoek dan de Finger Lakes vlakbij Rochester. Deze 11 lange, smalle meren vormen de ideale uitvalsbasis voor diverse watersportactiviteiten. De Adirondack bergen zorgen voor adembenemende wildernis. Deze enorme bergketen wordt beschermd, waardoor prachtige, natuurlijke landschappen te zien zijn. U kunt vervolgens met een glas wijn van één van de honderden lokale wijngaarden, bijkomen van uw avontuur.

Start uw autohuur rondreis vanuit New York

Een Alamo auto huren of inleveren kan op vele plekken, zo kunt u uw eigen droomreis samenstellen. U kunt uw reis door New York ook combineren met een andere staat. Zo kunt u de Alamo huurauto bijvoorbeeld inleveren in Washington DC, de hoofdstad van de Verenigde Staten, Philadelphia of Boston. Voor informatie over de eventuele drop-off kosten die van toepassing zijn als u een huurauto inlevert op een andere locatie, kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling.

Wat is inclusief het autohuur tarief New York?

Met een huurauto van Autoshuren.nl bent u goed verzekerd. De tarieven voor een huurauto in New York zijn inclusief ongelimiteerde kilometers, lokale- en luchthavenbelastingen en een verzekering voor zowel schade, diefstal als aansprakelijkheid. Reist u met meerdere bestuurders? Kies dan voor het Gold pakket van Alamo. Met het Gold pakket kunt u namelijk 3 extra bestuurders gratis toevoegen aan het huurcontract ter plaatse in New York.

Waar kan ik een Alamo auto huren in New York?

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MANHATTAN BROADWAY ASTOR
743 BROADWAY
NEW YORK, (NY), 10003 USA

  8888266893
Maandag:
8:30 - 17:00
Dinsdag:
8:30 - 17:00
Woensdag:
8:30 - 17:00
Donderdag:
8:30 - 17:00
Vrijdag:
8:30 - 17:00
Zaterdag:
8:00 - 16:00
Zondag:
8:00 - 16:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •