f Auto huren Washington?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Washington Dulles Airport

Bent u van plan om vanuit Washington D.C. met een huurauto een rondreis door de Amerikaanse staat Columbia te maken? Bij Autoshuren.nl begint uw vakantie in Amerika vanaf het moment dat u uw huurauto boekt. Net als in andere staten werkt Autoshuren.nl ook in Washington D.C. samen met de beste lokale autohuur partners. Daarnaast biedt Autoshuren.nl de klant zekerheid, kwaliteit en prijstransparantie. De autohuur tarieven op Autoshuren.nl zijn laag en altijd inclusief benodigde verzekeringen. Tijdens uw rondreis door de staat Columbia wilt u zich geen zorgen hoeven maken over het aantal kilometers dat u rijdt. De autohuur tarieven zijn bij Autoshuren.nl dan ook inclusief ongelimiteerde kilometers.

Lees meer

Ontdek Washington D.C. en omgeving met een Alamo huurauto

Washington D.C. is vernoemd naar Amerika’s eerste president, George Washington, en ligt in de staat Columbia aan de rivier Potomac. Uiteraard bezoekt u in D.C. het Witte Huis, het Capitool, De National Mall en de vele monumenten (Lincoln Memorial, Jefferson Memorial etc) die hier te vinden zijn.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Heeft u kennis gemaakt met de stad Washington D.C.? Dan is het tijd om met de huurauto de weg op te gaan en de omgeving te ontdekken. Op zo’n 25 kilometer ten noordwesten van Washington D.C. vindt u Great Falls National park en het historische stadje Old Town Alexandria. De stad Washington is ook het perfecte startpunt voor een autorondreis langs steden als Philadelphia, Annapolis en Williamsburg.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Washington D.C.?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar op Washington Dulles International Airport kan ik mijn huurauto ophalen?

Nadat u uw bagage heeft opgehaald volgt u de borden ‘baggage claim’. Eenmaal daar aangekomen verlaat u baggage claim en loopt u richting ‘ground transportation’. Hier pakt u bij halte 2D de shuttle bus richting de Autoshuren.nl verhuurbalie. Verblijft u eerst een aantal dagen in de stad? Dan kunt u ook een huurauto ophalen bij het treinstation Washington Union Station.

Uw huurauto inleveren op een andere autoverhuurlocatie?

Start en eindigt uw auto rondreis in Washington D.C. ? Dan betaalt u bij Alamo geen drop-off kosten voor uw huurauto. Heeft u uw huurauto in Washington D.C. opgehaald en wilt u de auto buiten Washington inleveren? Neem dan contact op met Autoshuren.nl voor de exacte drop-off kosten.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
WASH DULLES INTL ARPT
23430 AUTOPILOT DR
DULLES, (VA), 20166 USA

  8446481605
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •