f Auto huren op Aruba Airport - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Aruba Airport

Heeft u een vakantie Aruba op de planning staan? En wilt u dan graag een auto huren op Aruba Airport? Boek dan uw auto eenvoudig en risicoloos via Autoshuren.nl. Onze huurauto’s zijn van degelijke kwaliteit en onze voordelige tarieven zijn altijd inclusief alle kilometers en verzekeringen. Bovendien kunt u de auto tot 48 uur voor vertrek gratis annuleren of wijzigen met onze ‘afkoop annuleringskosten’. Ook is het mogelijk om voor slechts € 3,50 per dag uw eigen risico af te kopen met onze No Risk-garantie. Kortom, een auto huren via Autoshuren.nl is een veilige en goede keuze.

Lees meer

Een auto huren op Aruba Airport

Een auto biedt u veel vrijheid, aangezien u het eiland Aruba op uw eigen tempo kunt ontdekken. Begin uw reis bijvoorbeeld in de hoofdstad Oranjestad, dat vol staat met kleurrijke huizen. Aruba heeft talloze bijzondere highlights die op korte afstand van elkaar liggen. Aruba is slechts 30 km lang en 9 km breed. Perfect dus om met de huurauto te verkennen! Daarnaast kunt u op het eiland duiken, snorkelen, surfen en zijn er verschillende nationale parken. De meeste toeristen komen echter voor de prachtige stranden, zoals Baby Beach, Wariruri en Mangel Halto. Aruba vormt samen met Curacao en Bonaire de ABC-eilanden, waardoor u deze eilanden goed kunt combineren.

Dé tip van een medewerker van Autoshuren.nl

Tijdens uw vakantie op Aruba raden wij aan een bezoek te brengen aan het Aruba Aloe Museum. Boek een tour door het museum en leer meer over de Aloë Vera-plant. U kunt de planten bekijken, de fabriek bezoeken en een leuk aandenken kopen. Wist u trouwens dat deze bijzonder plant al sinds 1840 op het eiland te vinden is? Het museum is slechts 6,5 km rijden vanaf Oranjestad en makkelijk te bereiken met uw huurauto.

Waarom een auto huren op Aruba Airport via Autoshuren.nl?

√ Ruim aanbod huurauto’s.

√ Inclusief alle benodigde verzekeringen, ter plaatse is alles dan ook goed geregeld.

√ Voordelig uw eigen risico afkopen met onze No-Risk garantie.

√ U kunt uw auto gemakkelijk wijzigen of annuleren.

√ Een auto huren op Aruba Airport is inclusief ongelimiteerde kilometers.

Uw vakantie op Aruba start gelijk op de luchthaven

Waneer u de auto ophaalt op Aruba Queen Beatrix International Airport, start uw vakantie gelijk. De verhuurlocatie van bevindt zich namelijk aan de overkant van de straat! Wilt u liever eerst een paar dagen ontspannen op het strand? Haal dan uw auto op bij het Aruba Hotel Riu Palace Antillas of het Aruba Holiday Inn. Het huren van een auto op Aruba Airport regelt u eenvoudig via onze website. Of neem contact op met onze customer service afdeling, zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Mocht u dus onderweg hulp nodig hebben, dan helpt onze reserveringsafdeling u graag weer op weg.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ARUBA QUEEN BEATRIX INTL
QUEEN BEATRIX INTL AIRPORT
ORANJESTAD, 11111 Aruba

  2975833244
Maandag:
7:00 - 22:30
Dinsdag:
7:00 - 22:30
Woensdag:
7:00 - 22:30
Donderdag:
7:00 - 22:30
Vrijdag:
7:00 - 22:30
Zaterdag:
7:00 - 22:30
Zondag:
7:00 - 22:30

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •