f Auto huren Calgary voor uw rondreis door Canada?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Calgary Airport

Aan de voet van de Canadese Rockies ligt de stad Calgary. Na het ophalen van de huurauto op de luchthaven van Calgary, kunt u direct beginnen aan de reis door deze unieke omgeving in Canada. De spectaculaire Icefields Parkway en de plaatsjes Banff, Lake Louise en Jasper zijn met een huurauto gemakkelijk te bereiken vanuit Calgary. De tocht voert door de bergen en met een SUV heeft u de mogelijkheid om nog meer mooie plekjes en bezienswaardigheden te bezoeken in de provincie Alberta. Aangezien de wegen prima zijn kunt u ook een personenauto huren, zoals bijvoorbeeld een Fullsize of een Intermediate. U kunt er voor kiezen om de huurauto niet in te leveren in Calgary, maar op de luchthaven van bijvoorbeeld Vancouver of Edmonton. Hiervoor dient u ter plaatse wel drop-off kosten te betalen.

Lees meer

Ga verzekerd de weg op met uw Alamo huurauto

De prijs voor een huurauto bij Autoshuren.nl is altijd inclusief alle verplichte verzekeringen en de lokale belastingen. Dus geen verrassingen achteraf. Als u ter plaatse met meerdere bestuurders wilt rijden in de huurauto, dan raden wij u aan om te kiezen voor het Alamo Gold pakket. Met dit pakket kunt u drie extra bestuurders toevoegen bij uw autohuur en ontvangt u tevens een gratis tank benzine.

Uw wintersport vakantie begint op Calgary Airport

Wintersport in Amerika of Canada is anders dan wintersport in de Europese skigebieden, vanwege de rust op de pistes en uitstekende poedersneeuw. De belangrijkste skigebieden in de USA en Canada liggen in de Rocky Mountains en gemakkelijk te bereiken met een huurauto van Autoshuren.nl!

Skioorden in de buurt van Calgary

  • Banff
  • Jasper
  • Lake Louise

Special Equipment voor uw huurauto in Calgary

De huurauto’s van Alamo in Canada zijn voorzien van All-Season Tires. U kunt voor Calgary een wintersportpakket bijboeken dat bestaat uit een block heater, ijskrabber en een skidrager. De skidrager is geschikt voor 2 paar ski’s of 2 snowboards. Het wintersportpakket voor Calgary is bij te boeken via de boekingsmodule van Autoshuren.nl en kost 7,50 USD/CAD p.d.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Hertz logo
CALGARY INT'L AP
2000 AIRPORT ROAD NE
CALGARY AP (AL), (AL), T2E 6W5 Canada

  4032211676
Maandag:
7:00 - 22:00
Dinsdag:
7:00 - 22:00
Woensdag:
7:00 - 22:00
Donderdag:
7:00 - 22:00
Vrijdag:
7:00 - 22:00
Zaterdag:
7:00 - 22:00
Zondag:
7:00 - 22:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •