f Auto huren Montreal voor uw rondreis door Canada?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Montreal Airport

Bent u van plan om met een huurauto vanuit Montreal een rondreis door het oosten van Canada te maken? Reserveer dan vooraf een voordelige huurauto op Autoshuren.nl. Via Autoshuren.nl kunt u zowel op de luchthaven als in het centrum van Montreal een huurauto reserveren. De autohuurtarieven zijn altijd inclusief de benodigde verzekering, lokale toeslagen en belastingen. Omdat u bij Alamo altijd ongelimiteerde kilometers heeft, kunt u uw rondreis door Canada helemaal naar wens samenstellen. De huurauto inleveren op een andere autoverhuurlocatie in Canada? Bij Autoshuren.nl is dit geen enkel probleem. Neem voor meer informatie over een one-way en de drop-off kosten in Canada contact op met onze reserveringsafdeling.

Lees meer

Ontdek Montreal en omgeving met een Alamo huurauto

Montreal ligt in de Canadese provincie Quebec en is na Toronto de grootse stad van Canada. Vanaf Amsterdam vliegt u in nog geen 7,5 uur rechtstreeks naar Montreal met bijvoorbeeld de KLM of Delta Airlines. Dat de Fransen een een grote invloed hebben gehad blijkt niet alleen uit het feit dat er Frans gesproken wordt, ook is het terug te zien in de stijl van de stad Montreal. Vooral in het oude gedeelte Vieux Quartier vindt u veel Franse restaurants en typische straatjes. Bezoek de Notre Dame de Bon Secours, de Sacre Coeur en Place de Cartier in Old Montreal.

Ook in de omgeving van Montreal is voldoende te zien en te beleven. Rij met uw huurauto naar La Mauricie National Park, bezoek de steden Quebec en Toronto en bekijk de adembenemende Niagara Falls. In de buurt van Toronto vindt u Algonquin Provincial Park waar u over de beroemde Highway 60 kunt rijden. Neem de tijd in dit prachtige natuurgebied en ga bijvoorbeeld kanoën over Canoe Lake en misschien komt u onderweg wel elanden, beren of wolven tegen.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Combineer een rondreis door het oosten van Canada met een bezoek aan de Verenigde Staten. Met alle huurauto’s van Alamo kunt u zonder problemen de grens oversteken naar Amerika. Bezoek de wereldstad New York en rij door de regio New England terug naar Canada. In New England vindt u traditionele kustplaatsjes met vuurtorens en kunt u heerlijk uiteten in een van de vele visrestaurants. Een aanrader is om in het najaar tijdens de Indian Summer een bezoek te brengen aan de gekleurde staten van New England.

Waarom een auto huren in Montreal via Autoshuren.nl?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruim aanbod huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Probleemloos de grens oversteken naar Amerika
√ Autohuur locaties op de luchthaven en in de stad

Waar op Montreal Trudeau Airport kan ik mijn huurauto ophalen?

De autoverhuurbalie van Alamo ligt op de luchthaven van Montreal in de aankomsthal van de binnenlandse en intercontinentale vluchten. Overhandig uw autohuur voucher, paspoort en creditkaart, zodat de Alamo medewerker het huurcontract kan opstellen. De huurauto’s staan op loopafstand van de verhuurbalie. Kies een huurauto uit de geboekte categorie en uw rondreis vanuit Montreal kan beginnen.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MONTREAL TRUDEAU ARPT
975 ROMEO-VACHON
DORVAL, (QC), H4Y 1H1 Canada

  8336193656
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •