f Auto huren Vancouver voor uw rondreis door Amerika?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Vancouver Airport

Vancouver, De stad van de Olympische Spelen van 2010 is een uitstekend beginpunt voor een rondreis met een huurauto door het westen van Canada. Het prachtige British Columbia of het unieke Victoria Island liggen aan uw voeten. Afhankelijk van de afstand die je wilt rijden en of je de bergen in wilt, huur je bij Autoshuren.nl een comfortabele middenklasse auto of een stoere 4WD. U kunt er voor kiezen om de huurauto vanuit Vancouver ook in te leveren op de luchthaven van Calgary. Hiervoor moet u ter plaatse wel drop-off kosten betalen! Laat u vooraf goed informeren over autohuur vanaf Vanvouver en neem contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 030-6930136.

Lees meer

Wat is er inclusief in de tarieven als ik een auto boek op Autoshuren.nl?

Als u een huurauto boekt via Autoshuren.nl voor Canada kunt u altijd verzekerd de weg op. Onze tarieven voor Canada zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Bent u met meerdere bestuurders? Kies dan voor het Gold pakket. U kunt dan ter plaatse 3 extra bestuurders bijschrijven op het huurcontract. Tevens ontvangt u met het Gold pakket een gratis tank benzine. Nog geen 25 jaar? Op Autoshuren.nl kunt u kiezen voor het Gold Underage pakket. Hiermee zijn ook bestuurders tussen de 21 en 25 jaar voldoende verzekerd! In Canada heeft u een eigen risico van 300 CAD. Dit eigen risico kunt u afkopen d.m.v. onze voordelige No-Risk verzekering!

Uw wintersport vakantie begint op Vancouver Airport

Wintersport in Amerika of Canada is anders dan wintersport in de Europese skigebieden, vanwege de rust op de pistes en uitstekende poedersneeuw. De belangrijkste skigebieden in de USA en Canada liggen in de Rocky Mountains en gemakkelijk te bereiken met een huurauto van Autoshuren.nl!

Special Equipment

De huurauto’s van Alamo in Canada zijn voorzien van All-Season Tires. U kunt voor Vancouver Airport een wintersportpakket bijboeken dat bestaat uit een block heater, ijskrabber en een skidrager. De skidrager is geschikt voor 2 paar ski’s of 2 snowboards. Het wintersportpakket is bij te boeken via de boekingsmodule van Autoshuren.nl en kost 7,50 USD/CAD p.d.

Skioorden de buurt van Vancouver

  • Big White
  • Fernie
  • Kicking Horse
  • Panorama
  • Revelstoke
  • Silver Star
  • Sun Peaks
  • Whistler

 Contactinformatie

 Openingstijden

Hertz logo
SEYMOUR VANCOUVER
413 SEYMOUR STREET
VANCOUVER, (BC), V6B 3H5 Canada

  6046061666
Maandag:
9:00 - 14:00
Dinsdag:
9:00 - 14:00
Woensdag:
9:00 - 14:00
Donderdag:
9:00 - 14:00
Vrijdag:
8:00 - 14:00
Zaterdag:
8:00 - 13:00
Zondag:
8:00 - 12:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •