Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Curaçao Airport

Curaçao heeft meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Huur daarom bij Autoshuren.nl een huurauto om het eiland te verkennen. Curaçao is het grooste eiland van de Nederlandse Antillen en telt bijna 150.000 inwoners. Curaçao is een Nederlandse kolonie en dit is terug te zien in de hoofdstad Willemstad. Wat u absoluut niet mag missen op Curaçao is het historische centrum van Willemstad, de plantagehuizen en de grotten van Hato. Curaçao staat tevens bekend om zijn tropische stranden en prachtige koraalriffen voor liefhebbers van duiken.

Lees meer

Waar op Curaçao kan ik een Alamo auto huren?

Nadat u bent geland op Curaçao Hato Airport gaat u door de duane en volgt u de borden naar bagagebanden waar u allereerst uw koffer kunt ophalen voordat u naar de autoverhuurbalie van Alamo gaat. Volg de borden naar de uitgang en ga naar rechts. De borden ‘Car rental’ navigeren u naar de autoverhuurmaatschappijen op Curaçao Airport die in een ander gebouw liggen. Na ongeveer 100 meter vindt u de Alamo balie aan de rechterkant. Overhandig uw huurvoucher, creditkaart en paspoort en de papieren kunnen in orde gemaakt worden. U ontvangt de sleutels van uw Alamo huurauto en kunt direct beginnen aan uw vakantie op Curaçao.

Waarom een auto huren voor Curaçao via Autoshuren.nl?

√ De beste prijs-kwaliteitsverhouding
√ Geen extra kosten voor additionele kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s met airconditioning
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Goedkoop het eigen risico voor Curaçao afkopen

Op welke locaties op Curaçao kan ik een auto huren?

Curaçao is niet heel groot, maar heeft genoeg mogelijkheden om een auto te huren voor uw vakantie. U kunt er bij Alamo voor kiezen om een huurauto op te halen vanaf de luchthaven van Curaçao, in het centrum van Willemstad of één van de resorts waar Alamo een autoverhuur locatie heeft.

 Contactinformatie

 Openingstijden

National logo
CURACAO INTL AIRPORT
PLASA MARGARET ABRAHAM
WILLEMSTAD, 11111 Curaçao

  98391310
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •