f Auto huren Kopenhagen voor uw vakantie in Denemarken?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kopenhagen Airport

Bent u van plan om een rondreis door Denemarken te maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Autoshuren.nl en begin uw reis in de hoofdstad van het land; Kopenhagen. In deze stad staat het standbeeld van de kleine zeemeermin, de hoofdpersoon uit het gelijknamige sprookje van Hans Christian Andersen en siert de kleurrijke huizenrij de Nyhavn. Vanuit Kopenhagen kunt u tevens gemakkelijk naar Malmö, dat ligt op het vasteland van Zweden, rijden.

Lees meer

Waar in Kopenhagen kan ik mijn huurauto ophalen?

Als u aankomt op terminal twee of drie van de luchthaven van Kopenhagen verlaat dan de aankomst terminal en u zult de Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) balie vinden aan uw linkerhand na ongeveer vijftig meter. Als u aankomt op terminal een, neem dan de shuttlebus en stap uit bij terminal twee. De Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner) is gelegen in de terminal aan uw linkerhand na ongeveer tweehonderd meter lopen.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Europcar logo
Copenhagen Airport International
KASTRUP AIRPORT(CAR RENTAL CENTER)
COPENHAGEN, 2770 Denemarken

  45-32503090

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •