f Helsinki - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Helsinki

Met een auto huren in Helsinki is het heerlijk vertoeven in de hoofdstad van Finland. Deze moderne metropool aan de Baltische Zee heeft de klassieke bezienswaardigheden zoals het historisch centrum en de Dom, maar is ook een walhalla voor de kunstliefhebbers. De stad wordt door gezien als een van ’s werelds creatieve broedplaatsen. Het Design District is daar het bewijs van. Boek in de lente en struin heerlijk in het voorjaarszonnetje langs de vintage winkeltjes. Zodra de zon na de lange winterperiode weer aanbreekt, zijn alle Finnen buiten te vinden op de terrasjes en picknickkleedjes.  

Eigen risico op de auto  

Wanneer u een auto huurt, heeft u te maken met een eigen risico. Een eigen risico betekent dat u zelf voor een bepaald bedrag aansprakelijk bent. Wilt u wel een auto huren in Helsinki maar liever geen eigen risico? Dan bieden wij u onze unieke No-Risk Garantie aan. Hiermee koopt u het eigen risico volledig af. De overige autoverzekeringen zijn al inclusief in de prijs. Kortom, met de aanschaf van de No-Risk Garantie bent u op en top verzekerd en kunt u gaan genieten van uw reis.

Breed aanbod bij een auto huren in Helsinki

 We begrijpen dat het lastig kan zijn de ideale huurauto te vinden. Op onze website kunt u precies aangeven waar u naar op zoek bent. Door het brede aanbod dat we u kunnen bieden is er altijd wel een auto die voldoet aan uw wensen. Of u nu op zoekt bent naar een kleine categorie auto of juist een SUV of stationwagen. Heeft u nog vragen over de auto’s, de ruimte of andere specificaties? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staat graag voor u klaar.

De voordelen van een auto huren in Helsinki via Autoshuren.nl

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Moeiteloos de grens over naar andere Scandinavische landen.
  • Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
  • Maak gebruik van onze afkoop annuleringsverzekering.           
  • Ruim 30 jaar ervaring in autohuur.

Rijden in Helsinki en Finland  

Over het algemeen zijn de wegen van prima kwaliteit. Bij een auto huren in Helsinki en Finland is het wel fijn om rekening te houden met de weerscondities. In landelijke gebieden zijn de secundaire wegen vaak grindwegen. Met slecht weer en sneeuw worden deze wegen moeilijk begaanbaar. Reist u in de winterperiode? Wees er dan op voorbereid dat het al vroeg donker is. Houd ook rekening met overstekende dieren.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •