f Auto huren Bergerac voor uw vakantie in Frankrijk?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bergerac Airport

Bent u van plan om uw volgende vakantie in de Dordogne in Frankrijk door te brengen? Reserveer dan nu uw huurauto bij Autoshuren.nl. Bergerac biedt u het perfecte startpunt om door de Dordogne te rijden. Als u een langere tijd in Frankrijk verblijft zou u ook de rest van het land kunnen verkennen. Bij Autoshuren.nl huurt u altijd aan auto met ongelimiteerd aantal kilometers waardoor het zeer voordelig is om niet alleen de Dordogne maar ook de rest van Frankrijk te ontdekken! Bovendien is het lage verhuurtarief inclusief de benodigde verzekeringen waardoor u zorgeloos de weg op kunt om de prachtige omgeving van Bergerac te leren kennen. Autoshuren.nl biedt u de tevens de mogelijkheid om goedkoop uw eigen risico af te kopen! Of u nu met twee personen reist of met een groot gezin, bij Autoshuren.nl huurt u voordelig een auto die voor u geschikt is.

Lees meer

Ontdek Bergerac en omgeving met een Alamo huurauto

De stad Bergerac is gelegen in het zuiden van de Dordogne. Het is na Périgueux de grootste stad van dit gebied in Frankrijk en verwelkomt jaarlijks, ondanks zijn knusse oppervlakte, een groot aantal toeristen. Het stadje heeft drie musea en een grote kerk die midden in de stad staat. Veel toeristen kiezen voor Bergerac vanwege de ligging van de stad in de Dordogne. De Dordogne is ruim duizend kastelen rijk! Het is aanrader om met uw Alamo huurauto een kasteelroute te volgen zodat u veel van deze bouwwerken kunt bewonderen. Daarnaast kunt u fantastisch kanoën op de gelijknamige rivier of een fietstocht maken door de bosrijke omgeving.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Bent u meer iemand die graag naar het strand gaat tijdens uw vakantie? Rijd dan met uw Alamo huurauto vanaf Bergerac via Bordeaux naar de westkust, naar populaire badplaatsen als Mimizan, La Rochelle en Biarritz. Bij Autoshuren.nl kunt u uw huurauto inleveren bij een ander afhaalpunt dan waar u de huurauto in eerste instantie heeft opgehaald. Hierdoor kunt u zonder terug te hoeven rijden een prachtige reis door Frankrijk maken die begint in Bergerac en bijvoorbeeld eindigt aan het strand! Neem voor meer informatie en de exacte drop off kosten contact op met één van onze medewerkers

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Bergerac?

√ Als u vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto
√ Altijd bereikbaar via het noodnummer
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief het tarief
√ Autoshuren.nl biedt u de mogelijkheid om goedkoop uw eigen risico af te kopen

Ophaalpunt in Bergerac

U kunt uw huurauto ophalen zonder gebruik te hoeven maken van een shuttlebus. U dient zich te melden bij de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Deze balie is gevestigd in de terminal. Hier tekent u het huurcontract en krijgt u de sleutels van de huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Europcar logo
Bergerac Airport
ROUMANIERES AIRPORT
BERGERAC, 24100 Frankrijk

  33-0553616161

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •