f Auto huren Toulon voor uw vakantie in Frankrijk incl verzekeringen?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Toulon Airport

Bent u van plan om een rondreis door het zonnige Zuid-Frankrijk te maken? Reserveer dan nu uw huurauto via Autoshuren.nl en haal uw auto op in de havenstad Toulon. De stad ligt tussen Marseille en Nice in, waardoor Toulon de perfecte uitvalsbasis is voor uw uitstapjes met uw Alamo huurauto naar omliggende steden en gebieden. Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen, zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Door het brede aanbod op Autoshuren.nl aan huurauto’s in Frankrijk is er altijd wel een die aan uw wensen voldoet!

Lees meer

Ontdek Toulon en omgeving met een Alamo huurauto

Toulon is een minder bekende Franse stad aan de Middellandse Zee. Veel toeristen zullen eerder naar het bekendere Nice, Cannes of Saint Tropez reizen. Zonde, want Toulon heeft de toerist ook genoeg te bieden. De stad heeft de belangrijkste militaire haven van Frankrijk. De haven van Toulon wordt tevens gebruikt door vissersboten en privéjachten. De Mont Faron (nabij gelegen berg) levert de toerist een prachtig uitzicht over de stad. Bovendien vindt men bovenop deze berg het “landings museum”, een museum gericht op de landing in Normandië door de bevrijders in WOII. Naast dit historische museum herbergt de stad ook nog een maritiem museum.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Maak een roadtrip langs de Franse kustlijn en de Italiaanse bergen. Begin uw reis in Toulon en rijd via Cannes en Nice naar Turijn in Italië. Rijd vanuit Turijn via het Franse binnenland terug naar Marseille, waar u uw auto kunt inleveren. Tijdens deze roadtrip die iets meer dan 800 kilometer bedraagt, maakt u kennis met de pittoreske Franse kustplaatsjes en het prachtige Italiaanse (berg)landschap.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Toulon?

√ Het aanbod aan huurauto’s is breed
√ Buiten kantoortijden bereikbaar via het noodnummer
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief in het prijstarief
√ U bent verzekerd van een huurauto ls u vooraf reserveert

Ophaalpunt in Toulon

Als u aankomt op de luchthave van Toulon loop dan naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). De balie is gevestigd in de terminal. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
TOULON APT 0831
ENTERPRISE RENT A CAR
HYERES, 83400 Frankrijk

  0494209011
Maandag:
9:00 - 18:00
Dinsdag:
9:00 - 18:00
Woensdag:
9:00 - 18:00
Donderdag:
9:00 - 18:00
Vrijdag:
9:00 - 18:00
Zaterdag:
9:00 - 18:00
Zondag:
CLOSED - CLOSED

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •