f Auto huren Athene voor uw vakantie in Griekenland?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Athene Airport

Bent u van plan om het prachtige Athene te gaan bezoeken? Reserveer dan nu uw huurauto via Autoshuren.nl zodat u comfortabel de hele omgeving van deze wereldstad kunt ontdekken. Via Autoshuren.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief. U kunt voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen.

Lees meer

Beleef Athene en omgeving met een Alamo huurauto

Athene is de hoofdstad van Griekenland. Samen met Rome vervulde deze stad in de oudheid een belangrijke rol. Zo wordt Athene gezien als de geboorteplaats van de hedendaagse democatie. Er zijn veel ruïnes uit de oudheid bewaard gebleven die u zeker moet bezoeken als u in Athene bent. Bezoek bijvoorbeeld de Akropolis. Een burcht in de stad waar de democratie zijn oorsprong heeft gevonden. De belangrijkste overgebleven tempels zijn het Parthenon en de Agora die natuurlijk open zijn voor bezoekers. De grootste tempel van de stad is echter de Tempel van de Olympische Zeus. Zeus was in de Griekse oudheid de oppergod die vanaf de berg Olympus heerste. U kunt uw culturele citytrip in Athene uitstekend combineren met een strandvakantie. De stad heeft namelijk een aantal drukbezochte lange witte zandstranden.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Combineer uw culturele reis op het vasteland van Griekenland met een strandvakantie op één van de vele eilanden zoals Kreta, Santorini, Rhodos of Zakynthos. Geniet hier van zon, parelwitte stranden en het heerlijke Griekse eten.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Athene?

√ Het aanbod aan huurauto’s is breed
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 kunt u uw eigen risico afkopen
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief

Ophaalpunt in Athene

Volg als u aankomt op de luchthaven van Athene de borden naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) die gevestigd is in de aankomsthal. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Enterprise logo
ATHENS EL VENIZELOS ARPT
ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT
ATHENS, 19004 Griekenland

  00302103533325
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •