f Griekse eilanden - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Griekse eilanden

Wanneer u op zoek bent naar een manier om de Griekse Eilanden te ervaren, dan is een auto huren op de Griekse eilanden ideaal. De bekendste eilanden zijn Rhodos, Kos, Samos, Lefkas, Zakynthos, Corfu, Kreta en Lesbos. Ze hebben allemaal een verschillend karakter, waardoor het nog lastig kiezen is. Zakynthos is dé plek om schildpadden te zien, Corfu staat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst en Kreta is het grootste eiland met een rijke geschiedenis die ver terug gaat in de tijd. Bezoek dan ook de historische plekken Knossos en Spinalonga.

Een geschikte auto huren op de Griekse eilanden

Welk bijzonder karakter het eiland van uw keuze heeft, ervaart u het beste door zelf achter het stuur te stappen. Een auto huren op de Griekse eilanden vraagt geen speciale papieren, u kunt met een geldig rijbewijs vanaf 21 jaar zonder problemen op pad. Graag bieden wij voor elk budget en elke wens een geschikte huurauto. Tijdens het hoogseizoen adviseren wij wel de huurauto van uw keuze tijdig te reserveren. U weet dan zeker dat uw huurauto beschikbaar is.

Op de Griekse eilanden parkeren

Kleine haventjes, smalle straatjes en gezellige restaurantjes. Dompel jezelf onder in de Griekse sfeer en gezelligheid. In het centrum parkeren is soms een uitdaging, maar vaak kunt u terecht bij een bezienswaardigheid in de buurt. Handig, want op deze manier staat de auto veilig en kunt u de auto weer makkelijk terugvinden. Parkeren op de Griekse eilanden mag overigens niet bij een gele streep op de weg of in de buurt van een brandkraan, verkeersbord of bus-en tramhalte. 

Voordelen van autohuur via Autoshuren.nl

  • U kunt al een auto huren op de Griekse Eilanden vanaf 21 jaar.
  • Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
  • Geen Young Drivers Fee op de kleinere autotypes.
  • √ 24/7 persoonlijke service middels ons noodnummer.          
  • √ Ruim 30 jaar ervaring in autohuur.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Eilandhoppen is een leuke manier om zoveel mogelijk te zien van de Griekse eilanden. Rhodos is hiervoor een ideaal startpunt. Het eiland ligt dichtbij Kos en het kleinere Chalki en Simi. Chalki is een eilandje dat bekend staat om de kopermijn en werd al in de oudheid bewoond. Nog steeds zijn de pittoreske straatjes dé plek voor gezelligheid. Kiest u liever voor een combinatie met het vasteland? Denk dan eens aan Lefkas. Dit Griekse eiland is verbonden met het vasteland door middel van een brug. Wilt u ook een auto huren op de Griekse Eilanden? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •