f Auto huren Heraklion voor uw vakantie op Kreta?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Heraklion Airport

Bent u van plan om een vakantie naar het zonovergoten Kreta te boeken? Reserveer dan vandaag nog uw huurauto via Autoshuren.nl en haal uw auto op in Heraklion, de hoofdstad van het eiland. Kreta is het grootste eiland van Griekenland en het vijfde eiland in de Middellandse Zee. Als u uw huurauto via Autoshuren.nl boekt, kunt u een ongelimiteerd aantal kilometers rijden zonder extra toeslagen! Doordat de benodigde verzekeringen inclusief zijn in het prijstarief en u uw eigen risico voor slechts €3,50 per dag kunt afkopen ontdekt u heel comfortabel en voordelig dit prachtige eiland.

Lees meer

Beleef Heraklion en omgeving met een Alamo huurauto

Heraklion is de grootste stad en tevens de hoofdstad van het eiland Kreta. Jaarlijks bezoeken duizenden toeristen het eiland vanwege het heerlijke klimaat. In Heraklion kunt u een culturele vakantie uitstekend combineren met een strandvakantie. Als u wilt uitrusten op een rustiger strand, gebruik dan uw Alamo huurauto en rijd naar een omliggend dorpje. In Heraklion is een archeologisch museum te vinden. Dit museum heeft veel vondsten van de Minoïsche beschaving tentoongesteld. Dit was de beschaving die leefde op Kreta in de bronstijd. In de haven van de stad kunt u nog het oude fort genaamd Koulés vinden en bezoeken. Dit fort werd gebruikt om de vijand te verrassen of om te vluchten door de geheime gang die onder het fort loopt.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Als u nog een dag over heeft, rijd dan naar de Lefka Ori (witte bergen), in de buurt van Chania. Dit gebergte in het westen van Kreta dankt zijn naam aan de eeuwige sneeuw op de bergtoppen. Het hoogste punt van de bergketen heet de Pachnes en ligt op ruim 2450 meter hoogte.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Heraklion?

√ Geen extra toeslag voor extra kilometers<br>
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief<br>
√ Het aanbod aan huurauto’s is breed<br>
√ U kunt voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen

Ophaalpunt in Heraklion

Volg als u aankomt op de luchthaven van Heraklion de borden naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Europcar logo
Crete Heraklion Airport
MEETING POINT
HERAKLION, Griekenland

  30-2810225150

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •