f Kreta - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Kreta

Vier uw vakantie met een auto huren op Kreta. Met een huurauto komt u namelijk meer te weten over dit prachtige eiland. U kunt zelf uw route kiezen en het programma zelf indelen. Kreta is een van de meest bekende Griekse eilanden. Het eiland is tevens het grootst en het meest gevarieerd. Bij de oude stad Knossos vindt u nog indrukwekkende overblijfselen van de ooit zo beroemde hoofdstad van het eiland. Tien eeuwen lang was Knossos de grootste stad van zowel Griekenland als Europa. Volgens geleerden is de stad ten onder gegaan aan een hevige vulkaanuitbarsting.

Onze verhuurlocaties op Kreta  

Wanneer u aankomt met het vliegtuig dan landt u ofwel op de luchthaven in Heraklion of in Chania. Vanuit beide airports is het mogelijk een auto te huren om mee naar uw vakantieadres te rijden. Wilt u pas later een auto gaan gebruiken? Dan is terugreizen naar de luchthaven niet nodig. U kunt onder andere terecht in de levendige stad Rethymno of bij het Creta Maris Resort in de toeristenplaats Chersonissos.

Een veilig gevoel  

Wanneer u boekt via Autoshuren.nl weet u zeker dat u een onbezorgde vakantie tegemoet gaat. Wij sturen u namelijk alleen verzekerd op pad. Alle benodigde verzekeringen zoals de schadeverzekering, de diefstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering zijn inclusief. Mocht u onverhoopt ter plaatse hulp nodig hebben, dan zijn wij altijd bereikbaar met het 24/7 noodnummer. Dit nummer staat ook op uw voucher. Samen met onze lokale partners hebben we een betrouwbaar team dat vakkundig en snel eventuele problemen oplost. Zodat u weer kan genieten van een prachtige reis.

De voordelen van een auto huren op Kreta via Autoshuren.nl

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Een auto huren op Kreta is al mogelijk vanaf 21 jaar.
  • Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
  • 24/7 persoonlijke service middels ons noodnummer.          
  • Geen Young Drivers Fee op de kleinere autotypes.

Welke documenten zijn er nodig om een auto te huren?

Gaat u een auto huren op Kreta? Dan heeft u een creditcard nodig, die gebruikt wordt als borgstelling. De naam op de creditcard moet overeen komen met de hoofdbestuurder van de auto. Daarnaast is een geldig rijbewijs nodig. Een internationaal rijbewijs is alleen nodig wanneer het rijbewijs niet is uitgegeven in Romeins schrift. Lees hier alle voorwaarden voor een auto huren op Kreta. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •