f Auto huren Bari voor uw vakantie in Italië?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bari Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Bari in het zuidoosten van Italië? Verzeker uzelf dan nu van een huurauto en boek deze op Autoshuren.nl! Bij Autoshuren.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en zijn de benodigde verzekering inclusief in het toch al voordelige prijstarief. Bovendien biedt Autoshuren.nl u de mogelijkheid om voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico af te kopen. Bent u van plan een roadtrip door Italië te maken? Boek dan een one-way en lever uw huurauto op een andere plaats in dan waar u deze heeft opgehaald.

Lees meer

Ontdek Bari en omgeving met een Alamo huurauto

Bari is een belangrijke havenplaats aan de Adriatische kust. Veerdiensten maken het mogelijk om naar Dubrovnik in Kroatië te varen. De haven wordt daarnaast gebruikt voor cruisescheppen die aanmeren in Bari. Huur een bootje als u in de stad bent en bekijk de stad vanaf het water. De oude binnenstad is in uitstekende staat bewaard gebleven en absoluut een bezoek waard. Ditzelfde geldt voor de twee belangrijkste musea van de stad het Pinacoteca di Bari en het Museo d’Arte. De musea herbergen prachtige kunststukken en schilderijen. Vanaf Bari is het een uurtje rijden met uw huurauto naar Alberobello. Dit stadje staat bekend om de witte kubusvormige huisjes die Trulli heten een merkwaardig verschijnsel dat u zeker moet bezoeken als u in de buurt bent.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Maak een roadtrip door Italië en begin deze in Bari. Geniet hier van de Adriatische kust. Rijd vervolgens via Pompeï naar Napels waar u kunt genieten van het mediterrane leven. Rijd vanuit Napels naar de hoofdstad van het land Rome en laat u overweldigen door deze prachtige wereldstad!

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Bari?

√ Voor slechts €3,50 per dag koopt u het eigen risico af
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Als u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto

Ophaalpunt in Bari

Als u aankomt op de luchthaven van Bari, volg dan de borden naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BARI AIRPORT
VIA ENZO FERRARI
BARI, 70128 Italië

  00390805378995
Maandag:
8:00 - 22:00
Dinsdag:
8:00 - 22:00
Woensdag:
8:00 - 22:00
Donderdag:
8:00 - 22:00
Vrijdag:
8:00 - 22:00
Zaterdag:
8:00 - 22:00
Zondag:
8:00 - 22:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •