f Brindisi - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Brindisi

Een auto huren in Brindisi en een rondreis maken door Puglia? Deze havenstad in het zuiden van Italië is een goed startpunt voor uw vakantie. De kleine straatjes in het historisch centrum nodigen uit de traditionele Italiaanse keuken te proeven op een gezellig terrasje. Reis de andere steden in Puglia zijn adembenemend. Lecce en Bari zijn daarvan een goed voorbeeld. Bij Autoshuren.nl helpen wij u graag met het compleet maken van uw reis door het boeken van een betrouwbare huurauto. Kijk op de website voor onze aantrekkelijke tarieven. 

Rondreis Puglia

Puglia en de zuidelijke regio verkennen kan goed met een auto huren in Brindisi. In een kleine twee weken ontdekt u alle prachtige aspecten van Zuid-Italië. De Romeinse geschiedenis, de lokale keuken en de vriendelijke mensen maken uw reis onvergetelijk. Zo is het ook met uw huurauto. Een betrouwbare huurauto is belangrijk om van A naar B te reizen. Maar het is ook fijn om onderweg comfortabel te reizen en te genieten van de tocht. Bent u op zoek naar een nette en scherp geprijsde huurauto om uw topvakantie mee te starten? Dan helpen we u graag verder.

Zonder zorgen een auto huren in Brindisi

Het vergelijken van huurauto’s is soms een uitdagend. Er zijn zoveel opties en mogelijkheden en hoe zit het nu precies met de verzekeringen? Wij helpen u graag in het maken van een geschikte keuze. Een passende huurauto inclusief benodigde verzekeringen is eenvoudig gevonden via onze website. U ziet in één overzicht de opties en onze scherpe tarieven. Boek uw huurauto volledig, gemakkelijk en snel via onze website en geniet van een zorgeloze vakantie.

Voordelen boeken bij Autoshuren.nl

  • Een auto huren in Brindisi doet u inclusief ongelimiteerd aantal kilometers.
  • Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
  • Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
  • Gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.
  • Gemakkelijk huren van extra’s zoals een kinderzitje of GPS.

Locaties in Puglia

Naast vertrek vanuit Brindisi, is het ook mogelijk uw huurauto op andere locaties op te halen. Bari bijvoorbeeld, de hoofdstad van Puglia. Maar wij hebben ook een vestiging in Catania. Wanneer u meer van het noorden wilt zien, kunt u ook kiezen voor Napels of Rome. Wilt u een auto huren in Brindisi en deze weer inleveren op een andere locatie? Ook dat is vaak mogelijk zonder extra kosten. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BRINDISI AIRPORT
CONTRADA BARONCINO
BRINDISI, 72100 Italië

  00390831412882
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •