f Auto huren Catania voor uw vakantie op Sicilië?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Catania Airport

Bent u van plan om uw vakantie op het eiland Sicilië door te brengen? Reserveer dan nu uw huurauto op Autoshuren.nl bij de verhuurlocatie in Catania en ontdek comfortabel en voordelig de schoonheid van het eiland. Bij Autoshuren.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers. U kunt dus zoveel van het eiland zien als u wilt! Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief en koopt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico af. Wilt u zeker zijn van een huurauto wacht dan niet tot het laatste moment, zeker in het hoogseizoen zijn er dan vaak geen huurauto’s meer beschikbaar!

Lees meer

Beleef Catania en omgeving met een Alamo huurauto

Catania is na Palermo de grootste stad van het eiland Sicilië. Het eiland maakt deel uit van Italië en is tevens de thuishaven van de actieve vulkaan Etna. De vulkaan ligt op zo’n dertig kilometer rijden vanaf Catania en is zeker de moeite waard om te bezoeken als hij slaapt!  Catania kent veel mooie pleinen en kathedralen, waarbij u zeker de kathedraal van Catania moet bezoeken! Verder bezit Catania de meeste theaters van het eiland. Als u van theater, dans of muziek houdt is deze stad dus een absolute aanrader om te bezoeken. Tot slot grenst het eiland ook aan zee, waardoor het naast een prima startpunt van een rondreis over Sicilië een uitstekende bestemming is voor een strandvakantie.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

De kustlijn van het eiland bedraagt ongeveer duizend kilometer. Aangezien u bij Autoshuren.nl een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers, kunt u een prachtige roadtrip maken langs de kust, waarbij u steden als Palermo en Trapani bezoekt.
Geniet van het zuid-Italiaanse leven en reserveer vandaag nog uw huurauto via Autoshuren.nl!

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Catania?

√ Als u uw huurauto vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ U kunt uw eigen risico al voor €3,50 per dag afkopen bij Autoshuren.nl

Ophaalpunt in Catania

Als u aankomt op de luchthaven van Catania, volg dan de borden naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CATANIA AIRPORT
AEROPORTO FONTANAROSSA
CATANIA, 95121 Italië

  0039095346893
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •