f Auto huren Milaan voor uw vakantie in Italië?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Milaan Malpensa Airport

Bent u van plan om binnenkort een auto te huren in Milaan? Op Autoshuren.nl boekt u tegen voordelige internettarieven. Inclusief in deze tarieven zijn de verzekeringen, lokale toeslagen en belastingen. Met een huurauto van Autoshuren.nl kunt u heel gemakkelijk het noorden van Italië ontdekken, waaronder de meren Lago di Lugano, Lago di Como, Lago Maggiore en Lago di Garda. Ook als u op wintersport gaat, kunt u vanaf Milaan heel gemakkelijk een huurauto ophalen en hiermee naar uw wintersportbestemming rijden.

Lees meer

Shoppen & Attracties in Milaan

Milaan wordt ook wel gezien als de grootste modestad van Italië. Alle grote modeontwerpers waaronder Gucci, Prada en Chanel zijn te vinden in de winkelstraten van Milaan. Naast mode is Milaan ook bekend vanwege zijn mooie kerken, Leonardo Da Vinci en de gezellige restaurants en bars. Milaan telt maar liefs 1,3 miljoen inwoners en is de hoofdstad van Lombardije. Als u in Milaan verblijft mag u de volgende bezienswaardigheden absoluut niet missen: de Dom van Milaan, Castello Sforzesco, het theater La Scala en het beroemde winkelgebied II Quadrilatero.

Een auto huren in Milaan en regio

Alamo is gevestigd op de luchthaven van Milaan Malpensa. Komt u aan op een andere luchthaven van Milaan, dan raden wij u aan om uw autohuur te reserveren vanaf Milaan Bergamo Airport of Milaan Linate Airport.

Vanaf € 99,- All-in retour naar Milaan met KLM!

Op de website van de KLM kunt u nu al een retourticket boeken vanaf € 99,- voor Milaan. Autoshuren.nl begrijpt dat u dan ook een goedkope huurauto wilt ophalen vanaf de luchthaven van Milaan, waar u aankomt met uw KLM vlucht en geeft u daarom € 9,90 korting op uw All-Inclusive autohuur boeking voor Milaan! Gebruik hiervoor de kortingscode: EU11KL in stap 3 van het boekingsproces.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Europcar logo
Milan Malpensa Airport T1
MALPENSA APT-TERMINAL 1
FERNO, 21010 Italië

  39-0274869200

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •