f Auto huren Skopje voor uw vakantie in Macedonië?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Skopje Airport

Bent u van plan om een rondreis door Macedonië te maken? Reserveer dan nu uw huurauto via Autoshuren.nl en begin uw reis in de hoofdstad Skopje. Als u uw huurauto reserveert via Autoshuren.nl bent u ervan verzekerd dat u een onbeperkt aantal kilometers mag rijden, zonder dat daar extra toeslagen voor in rekening worden gebracht. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen zodat u zonder zorgen de weg op kunt.

Lees meer

Beleef Skopje en omgeving met een Alamo huurauto

Skopje is de grootste stad van Macedonië en tevens de hoofdstad van het land. Door verschillende oorlogen en aardbevingen in het verleden zijn veel gebouwen verwoest en daarna opnieuw opgebouwd. Desalniettemin is het een prachtige stad met schitterende bouwwerken. Bezoek bijvoorbeeld de Mustafa Pasha Moskee. Deze moskee wordt gezien als één van de mooiste Ottomaanse bouwwerken van de stad. Skopje wordt doorsneden door de rivier de Varda. De 214 meter lange stenen brug over deze rivier is het boegbeeld van de stad. De brug verbindt het nieuwe gedeelte van de stad met het oude gedeelte, waar veel winkeltjes te vinden zijn. Op zo’n dertig kilometer van de stad kunt u al het 66 meter hoge millenniumkruis zien. Dit is het grootste kruis ter wereld.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Op iets meer dan twee uur rijden met uw Alamo huurauto in zuidelijke richting vindt u het Meer van Ohrid. Dit meer is zeer populair onder toeristen en de omgeving biedt u allerlei faciliteiten.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Skopje?

√ Het aanbod aan huurauto’s is breed
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ U kunt uw risico voor slechts €3,50 per dag afkopen
√ Ongelimiteerd aantal kilometers

Ophaalpunt in Skopje

Als u aankomt op de luchthaven van Skopje, volg dan de borden naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SKOPJE AIRPORT
SKOPJE ALEXANDER THE GREAT APT
SKOPJE, 1000 Macedonië

  78252700
Maandag:
8:00 - 2:30
Dinsdag:
8:00 - 2:30
Woensdag:
8:00 - 2:30
Donderdag:
8:00 - 2:30
Vrijdag:
8:00 - 2:30
Zaterdag:
8:00 - 2:30
Zondag:
8:00 - 2:30

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •