f Auto huren Cancun voor uw vakantie in Mexico?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Cancun Airport

Heeft u altijd al eens het idee gehad om door Mexico te reizen met de auto? Grijp dan nu die kans en reserveer uw comfortabele huurauto op Autoshuren.nl. Begin uw rondreis in het tropische Cancun aan de oostkust van Mexico. Met een Alamo huurauto kunt u een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. Dit is zeker in een enorm land als Mexico geen overbodige luxe! Bij Autoshuren.nl huurt u altijd een auto met de benodigde verzekeringen en kunt u uw eigen risico goedkoop (€3,50) per dag afkopen, zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Of u nu alleen of met uw gezin deze rondreis wilt maken, het brede autoverhuur assortiment van Alamo zorgt ervoor dat er vast en zeker ook één type auto aan uw eisen voldoet!

Lees meer

Ontdek Cancun en omgeving met een Alamo huurauto

Cancun is dé badplaats voor met name Amerikaanse toeristen. In deze stad vindt u veel winkelcentra die speciaal gebouwd zijn voor toeristen. Jaarlijks komen hier bijna drie miljoen toeristen en niet alleen om te zwemmen in de Caribische zee en te genieten van de Pina colada’s. Veel mensen gebruiken Cancun namelijk als uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. De natuur in het omliggende gebied is fenomenaal en omdat u zich op het schiereiland Yucatan bevindt, kunt u ook een bezoek brengen aan de laatst overgebleven Maya ruïnes.

Tip van een Alamo medewerker

Als u in Cancun bent moet u zeker uw huurauto gebruiken om het Sian-Ka’an reservaat te bezoeken. Dit is een natuurpark op ongeveer drie uur rijden van Cancun. In dit reservaat leven prachtige dieren die u in Nederland alleen in de dierentuin soms nog kunt zien. Als u met een bootje over de rivier vaart die door het park loopt, komt u helemaal tot rust en heeft u de kans om zeeschildpadden en dolfijnen te zien.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Cancun

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ruime keuze aan huurauto’s
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren
√ Wanneer u vooraf reserveert bent u zeker van een huurauto

Waar in Cancun kan ik mijn huurauto ophalen?

De luchthaven van Cancun heeft meerdere terminals waardoor er ook meerdere balies op het vliegveld zijn. Bij de balie tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto. Binnenlandse aankomsten terminal 2: de balie van Alamo is gevestigd in het bagage claim gedeelte tegenover de band. Internationale aankomsten terminal 2: de balie is gevestigd in het douane gedeelte, rechts van het bordje uitgang. Terminal 3: de balie is gevestigd in het douane gedeelte tegenover de uitgang.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CANCUN INTL AIRPORT
INTL AND DOMESTIC ARRIVALS
CANCUN, 77500 Mexico

  529988860100
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •