f Cozumel - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Cozumel

Wilt u een auto huren op Cozumel om te genieten van uw vakantie? Begrijpelijk, dit eiland leent zich uitstekend voor een rondrit met de auto. Echt groot is het eiland niet, maar het is een parel in de Caribische Zee. Om te beginnen is de onderwaterwereld hier prachtig. Er wordt zelfs een vergelijking gemaakt met het Great Barrier Reef in Australië. Daarnaast bezit het eiland prachtige witte zandstranden. Bent u op zoek een plek om te ontspannen, te genieten van de zon, het heerlijke eten en de prachtige koraalriffen? Dan is Cozumel uw droomplek!

Snorkelen en duiken op Cozumel

Het is geen geheim dat Cozumel voor de snorkel- en duikliefhebbers de absolute favoriet is. Het is volgens velen zelfs de beste duikplek in Mexico. Er ligt een groot rif en u vindt hier nog tunnels, grotten, indrukwekkend koraal en natuurlijk een grote variatie aan vissen. Met name de duikspot Palancar is populair. Deze plek staat bekend om de steile wanden en grote plateaus. U komt hier ook veel schildpadden en roggen tegen. Wilt u snorkelen tussen de roggen? Dan is Stingray Beach de beste locatie. Op het strand wordt u eerst alles verteld over de pijlstaartroggen, waarna u ze mag bewonderen in het water. Wilt u bij uw Mexico vakantie een auto huren op Cozumel? Bekijk onze aantrekkelijk tarieven online.

Verkeersregels bij een auto huren op Cozumel  

De wegen op Cozumel zijn prima onderhouden. Er is één hoofdweg die rondom het eiland loopt, dus verdwalen hoeft niet. Rijd heerlijk langs de kust en geniet van de zonsondergang op de westkant van het eiland. Onderweg komt u verschillende restaurantjes en strandjes tegen. Ga zelf op zoek naar u favoriete plekken op dit prachtige eiland. Met een auto huren op Cozumel staat niets uw droomvakantie in de weg!

De voordelen van boeken via Autoshuren.nl

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Een auto huren op Cozumel is mogelijk vanaf 21 jaar.  
  • Maak gebruik van onze No-Risk Garantie.            
  • Gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.
  • Ruim 30 jaar ervaring in autohuur.

In- en exclusief bij een auto huren op Cozumel

Een auto huren op Cozumel kan gemakkelijk via de website. Alle opties omtrent huurauto’s, locaties en de tarieven staan online. De verzekeringen zijn inclusief, maar er geldt wel een eigen risico. Dit eigen risico is af te kopen met onze No-Risk Garantie. Wilt u de mogelijkheid hebben om te wijzigen of annuleren? Dan adviseren wij de optie afkoop annuleringskosten. U kunt dan tot 48 uur voor vertrek kosteloos wijzigen of annuleren.  

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
COZUMEL APT MAIN OFFICE
BOULEVARD AEROPUERTO Y AV 65
COZUMEL, 77620 Mexico

  529878691626
Maandag:
8:00 - 20:00
Dinsdag:
8:00 - 20:00
Woensdag:
8:00 - 20:00
Donderdag:
8:00 - 20:00
Vrijdag:
8:00 - 20:00
Zaterdag:
8:00 - 20:00
Zondag:
8:00 - 20:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •