f Mexico City - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Mexico City

Met een auto huren in Mexico, rijdt u niet alleen door de grootste stad ter wereld maar ook door de hoogst gelegen stad. Mexico City ligt ruim 2200 meter boven het zeeniveau. Met haar 23 miljoen inwoners is het een echte wereldstad. Gebouwd op de ruïnes van een oude Azteken stad en met het uitzicht op de besneeuwde top van de Popocatéeptl-vulkaan, bruist het hier van het leven. Er valt zoveel te zien dat een huurauto onmisbaar is. Ontdek op eigen gelegenheid deze kleurrijke en trendy stad vol met cultuur, kunst en geschiedenis.

Toeren door Mexico

U kunt Mexico City prima als uitvalsbasis voor uw rondreis gebruiken. Van te voren een auto huren in Mexico City geeft u zekerheid dat er een geschikte auto voor u klaar staat. U kunt uw reis meteen beginnen. In de stad mag u het historisch centrum niet missen, alsook een bezoek aan het Antropologisch Museum. Wanneer u de stad heeft gezien of juist wat rust wilt opzoeken, dan rijdt u eenvoudig via de Pasao de la Reforma de stad uit. Reis langs de westkust via Puerto Vallarta naar Alcapulco of ontdek de Caribische sfeer aan de oostkust, op het schiereiland Yucatan.

Reizen in Zuid-Amerika  

In Zuid-Amerika treft u de wereld in één. Er zijn zoveel verschillende landschappen en unieke verrassingen onderweg. Kom tot rust op een van de bounty stranden of hervindt uw avontuurlijke kant in het Amazonegebied. Onderweg rijdt u langs imposante opgravingen, kathedralen en koloniale steden. Wilt u graag een auto huren in Mexico City en heeft u een rondreis door Zuid-Amerika in gedachten? Dan denken wij graag met u mee!

De voordelen van een auto huren in Mexico City via Autoshuren.nl

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Ruime keuze aan huurauto’s, waarbij u zelf kunt kiezen.
  • Een auto huren in Mexico City kan al vanaf 21 jaar.
  • Bij Autoshuren.nl heeft u gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.
  • Ruim 30 jaar ervaring in autohuur.

Onze ophaallocaties in Mexico  

Een auto huren in Mexico City is mogelijk op zowel de luchthaven, als op onze downtown locatie. Onze downtown locatie vindt u op de Pasao de la Reforma, een van de belangrijkste verkeersaders voor Mexico City. Met deze locatie staat u snel en eenvoudig midden in het bruisende centrum. Ontdek het land van de Maya’s en bekijk onze aantrekkelijke tarieven op de website.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MEXICO CITY INTL AIRPORT
INTERNATIONAL ARRIVALS
MEXICO CITY DF, 15620 Mexico

  57868099
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •