f Panama City - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Panama City

Een auto huren in Panama City is altijd de moeite waard, ook wanneer u midden in de stad verblijft. Een eigen huurauto paraat hebben, maakt dat u niet afhankelijk bent van taxi’s of excursiebusjes om de stad en omgeving te kunnen zien. Rijd bijvoorbeeld naar het Metropolitan National Park of het Soberanía National Park, allebei aanraders voor natuurliefhebbers en fotografen. Of bezoekt de jungle in Boquete. Een tropische ontmoeting met de Kuna-indianen op de San Blas eilanden mag ook zeker niet ontbreken tijdens uw reis door indrukwekkend Panama.  

Scherpe all-in tarieven bij een auto huren in Panama City

Via Autoshuren.nl bieden we scherpe all-in tarieven. Op transparante wijze ziet u in ons boekingssysteem welke beschikbare auto’s aansluiten op uw wensen. Geen onzekerheid of er een huurauto vrij is ter plaatse. Ook geen onderhandelingen over kosten ter plaatse. Door een streng hygiëneprotocol weet u zeker dat u een nette, schone auto meekrijgt. U kunt eenvoudig uw boeking maken via de website of via onze klantenservice.

Extra opties huren

Het is mogelijk om bij ons verschillende opties bij te huren. Wanneer u met kinderen reist, heeft u een kinderzitje of boosterzitje nodig. Ook een GPS systeem is dan fijn, zeker bij het maken van een rondreis. U kunt alle extra items direct bij boeken aangeven. Soms komen ze op aanvraag. Wij gaan dan direct voor u aan de slag om een bevestiging te krijgen van de locatie. Alle geboekte items betaalt u ter plaatse. Wilt u meer informatie over eventuele extra opties? Wij staan u graag te woord bij de klantenservice.

Voordelen huren via Autoshuren.nl

√ Vanaf 23 jaar is het mogelijk een auto te huren in Panama City.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
√ Koop voordelig het eigen risico af met onze No-Risk Garantie.
√ Een auto huren in Panama City kan op verschillende locaties in de stad.  

Een veilig gevoel bij een auto huren in Panama City

Uiteraard kan er ondanks alle voorzorgsmaatregelen iets misgaan ter plaatse. U krijgt bijvoorbeeld een lekke band, geen zorgen u staat er dan niet alleen voor. Wij en onze partners ter plaatse zijn altijd bereikbaar. Op uw autohuurvoucher staat een noodnummer, dat 24/7 bereikbaar is. Samen met onze lokale partners hebben we een betrouwbaar team dat vakkundig en snel eventuele problemen oplossen. Zodat u weer kunt genieten van een prachtige reis.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CALLE 50 PANAMA CITY
CALLE 50 CONVIA BRASIL
PANAMA CITY, 832-1412 Panama

  2757158
Maandag:
7:00 - 20:00
Dinsdag:
7:00 - 20:00
Woensdag:
7:00 - 20:00
Donderdag:
7:00 - 20:00
Vrijdag:
7:00 - 20:00
Zaterdag:
7:00 - 20:00
Zondag:
7:00 - 20:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •