f Auto huren Faro voor uw vakantie in Portugal?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Faro Airport

Gaat u binnenkort op reis naar de Algarve in Portugal en bent u van plan een huurauto te boeken? Boek deze dan tegen voordelige huurtarieven op Autoshuren.nl. Of u nu een huurauto nodig heeft, waarmee u met uw golfuitrusting naar de golfbaan kunt rijden of vanaf de luchthaven van Faro wilt beginnen aan uw rondreis langs de prachtige stranden van de Algarve, op Autoshuren.nl vindt u altijd een geschikte auto. U huurt bij Alamo altijd een auto met onbeperkt aantal kilometers en tevens zijn de benodigde verzekeringen inclusief. Daarnaast biedt Autoshuren.nl u de mogelijkheid om uw eigen risico goedkoop af te kopen voor slechts €3,50 per dag.

Ontdek Faro met een Alamo huurauto

De Algarve is de meest toeristische bestemming van Portugal en tevens de meest zuidelijke provincie. De Algarve heeft een gevarieerd landschap en prachtige kleine strandjes met de bekende rotsformaties die zeer populair zijn in dit gebied. Een van de grootste aanvlieghavens van de Algarve is Faro Airport. Vanaf Amsterdam vliegt u binnen 3 uur naar de luchthaven van Faro, waar u gemakkelijk een huurauto kunt ophalen. De badplaatsen Albufeira, Lagos en Praia da Rocha kunt u met een huurauto makkelijk bereiken.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Maak een onvergetelijke rondreis door Portugal! Begin in het zuidelijk gelegen Faro en rijd door het binnenland naar Lissabon. Deze rit is ongeveer 278 kilometer. U kunt vanaf hier ook nog doorrijden naar het 315 kilometer noordelijker gelegen Porto. Autoshuren.nl biedt u de mogelijkheid om uw auto op een andere plaatst in te leveren dan waar u deze oorspronkelijk opgehaald heeft. Neem voor meer informatie en de exacte drop-off kosten contact op met één van onze medewerkers. Dus proef het authentieke Portugal en reserveer vandaag nog uw auto op autoshuren.nl!

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Faro?

√ Ter plaatse een auto huren is dit vaak duurder
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ruime keuze aan huurauto’s
√ De autohuur locatie bevindt zich direct op de luchthaven van Faro

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Faro?

De verhuurlocatie bevindt zich direct op het vliegveld van Faro. Als u bent geland volg dan de borden naar de “bagage claim”. De Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner) is gevestigd in de buurt van deze hal. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
FARO INTL AIRPORT
FARO INTERNATIONAL AIRPORT
FARO, 8001-701 Portugal

  00351289889445
Maandag:
6:00 - 23:59
Dinsdag:
6:00 - 23:59
Woensdag:
6:00 - 23:59
Donderdag:
6:00 - 23:59
Vrijdag:
6:00 - 23:59
Zaterdag:
6:00 - 23:59
Zondag:
6:00 - 23:59

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •