f Auto huren Porto voor uw vakantie in Portugal?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Porto Airport

Bent u van plan om een stedentrip naar Porto te maken? Zorg er dan voor dat u een auto huurt bij Autoshuren.nl om ook de gebieden in de omgeving van deze prachtige stad te ontdekken! Bij Autoshuren.nl huurt u altijd voordelig een huurauto met ongelimiteerd aantal kilometers. De lage prijzen van Autoshuren.nl bieden u kwaliteit, zekerheid en de benodigde verzekeringen. Bij Autoshuren.nl kunt u de auto op een andere plaats inleveren dan waar u deze opgehaald heeft. Ideaal voor als Porto uw startplaats is voor een rondreis door Portugal. Neem voor de exacte drop-off kosten en/of meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Lees meer

Beleef het eeuwenoude Porto en omgeving met een Alamo huurauto

Porto is één van de belangrijkste steden van Europa op het gebied van moderne architectuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de stad een aantal grote architecten, zoals bijvoorbeeld Álvaro Siza en Eduardo Souto de Moura, voortgebracht heeft. Daarnaast is Porto natuurlijk bekend van de Port(o)wijn, een wijn die over de gehele wereld wordt geëxporteerd. De havenstad heeft echter nog veel meer te bieden aan bezoekers. Het oude stadscentrum, Ribeira genaamd, staat al bijna twintig jaar op de UNESCO wereld-erfgoedlijst. De Torre dos Clérigos is de hoogste kerktoren van het stadscentrum. U kunt deze toren beklimmen waarna u een schitterend uitzicht heeft over de stad Porto. Ook op het gebied van sport en met name op voetbalgebied speelt Porto in Europa een grote rol. Het voetbalelftal van FC Porto is al 27 keer kampioen van Portugal geworden en heeft ook meerdere Europese prijzen gewonnen. Bezoek tijdens uw verblijf in Porto zeker een wedstrijd in het Estádio de Dragão, de thuishaven van FC Porto.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Met uw Autoshuren.nl huurauto rijdt u in iets meer dan een uur naar het Peneda-Gerês National Park. Dit natuurpark ligt op een steenworp afstand van de Spaanse grens en hier kunt u tot rust komen tijdens een wandeling en genieten van het landschap.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Porto?

√ Als u ter plaatse een auto huurt is dit vaak duurder
√ Het tarief is inclusief alle benodigde verzekeringen
√ De autohuur locatie bevindt zich direct op de luchthaven van Porto
√ Ruime keuze aan huurauto’s
√ Ongelimiteerd aantal kilometers

Ophaalpunt in Porto

U kunt uw Autoshuren.nl huurauto ophalen bij de Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) balie die zich bevindt in de main terminal vlakbij de bagageband. Bij deze balie kunt u de sleutels afhalen en dient u het huurcontract te tekenen. U heeft geen shuttlebus nodig om uw auto te bereiken.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PORTO INTL AIRPORT
INTL APT FRANCISCO SA CARNEIRO
PORTO, 4470-558 Portugal

  00351229415939
Maandag:
7:00 - 23:59
Dinsdag:
7:00 - 23:59
Woensdag:
7:00 - 23:59
Donderdag:
7:00 - 23:59
Vrijdag:
7:00 - 23:59
Zaterdag:
7:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:59

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •