f Auto huren Ibiza voor tijdens uw vakantie?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Ibiza Airport

Let op: deze verhuurlocatie is momenteel gesloten.
Bekijk het huuraanbod bij onze partner.

Spanje is één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld. Naast het vaste land, horen er ook een aantal eilanden bij Spanje. Eén van de bekendste is misschien wel Ibiza. Bent u van plan een zonvakantie te boeken naar het hippe Ibiza? Huur dan voordelig uw huurauto op Autoshuren.nl. Autoshuren.nl biedt de klant zekerheid, kwaliteit en prijstransparantie. De autohuur tarieven op Autoshuren.nl zijn laag en altijd inclusief benodigde verzekeringen. Daarnaast zijn alle autohuur tarieven inclusief ongelimiteerde kilometers. Met een huurauto van Autoshuren.nl worden de grote badplaatsen als San Antonio, Santa Eulalia en Figueretas, op het 541 km² grote eiland Ibiza, makkelijk bereikbaar. De meeste auto’s van Autoshuren.nl beschikken over airconditioning wat op Ibiza met gemiddelde zomertemperaturen van dertig graden Celsius geen overbodige luxe is.

Lees meer

Ontdek Ibiza en omgeving met een Alamo huurauto

Ibiza staat bekend om zijn parelwitte stranden, vele mogelijkheden tot verschillende watersporten en haar bruisende nachtleven. Het eiland heeft nog veel meer te bieden zoals oude Romeinse ruïnes, bruggen, oude stadjes en natuurlijk de zoutmijn. Met een huurauto van Autoshuren.nl heeft u de mogelijkheid om het gehele eiland te ontdekken.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Heeft u kennis gemaakt met Ibiza en heeft u nog een dag over? Bezoek in dat geval Formentera. Formentera is het kleinste bewoonde eiland van de Balearen en ligt op ongeveer zeven kilometer van Ibiza en is alleen met de boot te bereiken. Deze reis duurt ongeveer 35 minuten. Dit eiland geeft u het gevoel dat u zich op de Cariben bevindt.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren op Ibiza?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Voordelig het eigen risico afkopen
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren
√ wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto

Waar op Ibiza kan ik mijn huurauto ophalen?

U haalt uw huurauto op, op het vliegveld van Ibiza. Als u arriveert op de luchthaven loopt u dan richting de balie van Enterprise/National/Alamo die wordt bemand door een medewerker van Enterprise, een Drive Alliance partner. Deze zal u het huurcontract overhandigen en de sleutels, waarna uw reis met uw huurauto van autoshuren.nl op Ibiza kan beginnen.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Enterprise logo
IBIZA AEROPUERTO
AEROPUERTO DE IBIZA
SANT JOSEP DE SA TALAIA, 07818 Spanje

  971395402
Maandag:
CLOSED - CLOSED
Dinsdag:
CLOSED - CLOSED
Woensdag:
CLOSED - CLOSED
Donderdag:
CLOSED - CLOSED
Vrijdag:
CLOSED - CLOSED
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
CLOSED - CLOSED

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •