Inloggen

Auto huren Malaga Airport

Wilt u het prachtige Andalusië in het zuiden van Spanje ontdekken? Boek dan nu uw huurauto op Autoshuren.nl en begin uw tocht door Andalusië in Malaga! Met een huurauto vanaf de luchthaven van Malaga ligt niet alleen het prachtige Andalusië aan uw voeten, maar ook de witte stranden van de Costa del Sol. Bij Autoshuren.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inclusief het lage prijstarief. Vanaf de huurauto locatie bij de luchthaven bent u binnen enkele minuten in het oude centrum van de stad Malaga, waar u uw huurauto gemakkelijk kunt parkeren.

Lees meer

Ontdek Malaga met een Alamo huurauto

Malaga is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Malaga en de op één na grootste stad van de regio Andalusië. Een prachtige streek in zuid-Spanje, waar de Noord-Afrikaanse invloeden nog altijd goed zichtbaar zijn. Malaga is door zijn Mediterrane klimaat en ligging aan zee een ideale stad voor toeristen. De oude binnenstad bevat nog veel kerken, kastelen en paleizen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Vanaf het castillo de gibralfaro, een kasteel gelegen op de heuvel, heeft u een prachtig uitzicht over de vijfde stad van Spanje.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

De luchthaven van Malaga wordt veel gebruikt door badgasten die accommodatie in de omliggende badplaatsen zoals: Torremolinos, Beñalmadena en Marbella hebben. Deze badplaatsen zijn binnen 30 minuten met een huurauto te bereiken. Malaga ligt in de provincie Andalusië. Hier vindt u tevens de historische stedendriehoek Sevilla, Cordoba en Granada. Deze steden liggen op een relatief korte afstand van elkaar en zijn met een huurauto nog makkelijker te bereiken.

waarom via Autoshuren.nl een auto huren in Malaga?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Het lage prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren
√ Bij Autoshuren.nl kunt u voordelig het eigen risico afkopen
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto

Waar in Malaga kan ik mijn huurauto ophalen?

Als u een huurauto heeft geboekt via Autoshuren.nl dan kunt u deze direct ophalen op de luchthaven van Malaga. De verhuurlocatie van Alamo is gevestigd in de parkeergarage tegenover de ingang van Malaga Airport. U hoeft dus niet met de shuttle om een huurauto van Alamo op te halen. U kunt uw huurauto ophalen bij de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Bij de balie tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto.

 Adresgegevens

Malaga Airport
Enterprise-rent-a-car
Av Comandante Garc
Malaga, (ML), 29004 Spanje

 952231858

 Openingstijden

Maandag:
8:00 - 22:00
Dinsdag:
8:00 - 22:00
Woensdag:
8:00 - 22:00
Donderdag:
8:00 - 22:00
Vrijdag:
8:00 - 22:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
9:00 - 21:00
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.