f Auto huren Palma de Mallorca voor tijdens uw vakantie
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Palma de Mallorca Airport

Let op: deze verhuurlocatie is momenteel gesloten.
Bekijk het huuraanbod bij onze partner.

De Balearen zijn een grote eilandengroep en tevens een onafhankelijke regio ten oosten van het vasteland van Spanje. Palma de Mallorca is van deze zelfstandige regio de hoofdstad. Heeft u het idee om dit Spaanse eiland tijdens uw volgende vakantie te ontdekken? Boek dan uw huurauto op Autoshuren.nl! Met uw huurauto rijdt u gemakkelijk naar populaire badplaatsen als: El Arenal, Cala d’or, Alcudia en Santa Ponsa. Bij Autoshuren.nl maakt het niet uit hoeveel kilometer u rijdt, alle tarieven zijn inclusief ongelimiteerde kilometers. Tevens zijn de autohuurtarieven laag en inclusief de benodigde verzekeringen.

Lees meer

Geniet van het zonnige Palma de Mallorca met een Alamo huurauto

Het is niet verwonderlijk dat Mallorca ieder jaar meer dan tien miljoen toeristen trekt. Het eiland verwelkomt veel Engelsen, Duitsers maar ook zeker Nederlanders. Naast de prachtige stranden en het bijna altijd goede weer bezit het eiland, en met name hoofdstad Palma de Mallorca, veel culturele gebouwen. Zo behoort bijvoorbeeld kathedraal La Seu tot één van de fraaiste van Spanje, en ook een kasteel van de Spaanse koning is gevestigd in Palma de Mallorca. Deze stad is de ideale uitvalsbasis als u het eiland met uw huurauto wilt ontdekken. Wanneer u Palma uitrijdt om de rest van het eiland te zien, zult u zeer diverse landschappen zoals moerassen, lagunes en bergketens tegenkomen.

Tip van een Autoshuren.nl medewerker

Als u eens een dag niet op het strand wilt liggen, maar meer van het natuurschoon wilt genieten pak dan uw huurauto en rijdt naar de hoogste berg van het eiland genaamd de Puig Mayor. Deze berg ligt op 1445 meter hoogte. De top van de berg is militair gebied, maar ook het uitzicht halverwege de berg over het eiland is adembenemend.

Waarom via Autoshuren.nl een auto huren voor Palma de Mallorca?

√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Voordelig het eigen risico afkopen
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto

Waar op Palma de Mallorca kan ik mijn huurauto ophalen?

U kunt uw huurauto ophalen op het vliegveld van Palma de Mallorca. Na aankomst loopt u richting de balie van Enterprise/National/Alamo. Deze balie wordt bemand door een medewerker van Enterprise. Dit is een Drive Alliance Partner. De medewerker geeft u het huurcontract en de sleutels van uw huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Europcar logo
PALMA DE MALLORCA AIRPORT
PALMA DE MALLORCA AIRPORT
MALLORCA, 07611 Spanje

  34-911505000

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •