f Blog Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Blog

In onze blog(s) vindt u leuke routesuggesties en algemene tips. Ook kunt u lezen over de ervaringen van andere reizigers over hun huurauto van Autoshuren.nl.

Midden-Amerika per huurauto

Ontdek Midden-Amerika per huurauto

Een rondreis door Midden-Amerika staat bij veel mensen in de top 10. Droomt u ook weg bij het denken aan een reis naar Midden-Amerika? Van het tropische regenwoud tot parelwitte stranden en van indrukwekkende vulkanen tot bruisende steden, Midden-Amerika biedt het u allemaal. Natuurliefhebbers zijn in hun element in Costa Rica, want de flora en fauna is hier fenomenaal. Buurlanden Panama en Nicaragua staan ook bekend om de prachtige natuur en met uw huurauto van Autoshuren.nl combineert u deze landen gemakkelijk. Het is dan ook dé ideale roadtrip bestemming.

Indian Summer in Amerika_3

Indian Summer in Amerika

De herfst is een seizoen dat vele gezichten kent. Zo geniet de één juist van de koelere temperaturen, terwijl een ander liever terug verlangt naar de warme, lange zomerdagen. Elk seizoen heeft iets magisch en dat geldt ook voor het najaar. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gehoord van de Indian Summer in Amerika? Dit is een waar begrip waarbij er, verspreid over het land, de meest prachtige kleuren te zien zijn in de natuur. Wilt u graag dit een keer aanschouwen, maar weet u niet waar u het beste naar toe kunt reizen? Autoshuren.nl helpt u graag verder en daarom hebben wij een top-5 voor u samengesteld.

Van Buffalo naar Toronto met een huurauto

Van Buffalo naar Toronto met een huurauto

De Niagara regio tussen Buffalo (USA) en Toronto (Canada) is de ideale bestemming voor een autovakantie van een tiental dagen. Je vindt hier een grote diversiteit aan activiteiten; van de Niagara watervallen, architectuur en forten tot de beste wijnregio van Canada.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •