Bij Autoshuren.nl staat de gezondheid en veiligheid van zowel onze klanten als medewerkers altijd op de hoogste prioriteit. Daarom hanteren al onze verhuurders strikte reinigingsprotocollen. Deze grondige hygiënemaatregelen zijn bedoeld om jou volledig gerustgesteld en veilig een auto te laten huren via ons platform. En wat betreft je bestemming? Die bepaal je helemaal zelf, want je hebt de vrijheid om te kiezen waar je naartoe gaat. Met een breed scala aan ophaal- en inleverlocaties is de keuze enorm. En als de reisadviezen het toelaten, kun je zelfs met je gehuurde auto de grens oversteken. We staan altijd voor je klaar, van het verstrekken van informatie en het maken van reserveringen tot het ophalen en weer inleveren van de auto. Ons Customer Service team beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in autoverhuur en is 24/7 bereikbaar.

Veilig en hygiënisch reizen in de huurauto's

Met een wereldwijd netwerk van meer dan 20.000 ophaallocaties bieden we een uitgebreide selectie in diverse autoverhuurcategorieën. Of je nu kiest voor een compacte KIA of een ruime SUV, er is altijd een geschikte auto die aan jouw wensen en budget voldoet. Veiligheid en hygiëne zijn altijd al centraal geweest in onze aanpak. We hanteren de hoogste hygiënenormen. Zo heeft bijvoorbeeld Alamo het protocol ‘Standard of Care’ geïntroduceerd, waarin gedetailleerd wordt beschreven hoe elke auto grondig wordt gereinigd. Onze huurauto's worden grondig gedesinfecteerd met geavanceerde reinigingsmiddelen.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan oppervlakken die vaak worden aangeraakt, zoals deurgrepen, gordels, het dashboard, de versnellingspook, handrem, stuur en autosleutels. Zelfs de extra opties die je hebt toegevoegd aan je reservering worden uitvoerig gereinigd en gedesinfecteerd. Onze medewerkers op de locaties zijn goed op de hoogte van alle veiligheidseisen voor auto's. En als de omstandigheden veranderen, maak je geen zorgen. Dankzij onze flexibele annulerings- en wijzigingsvoorwaarden kun je je plannen eenvoudig aanpassen.

Comfortabel genieten van Europa

Voor de laatste reisadviezen per land kun je terecht op Nederlandwereldwijd.nl. Wil je dit jaar liever vanuit Nederland op vakantie gaan? Ook dan hebben wij een uitgebreid aanbod aan huurauto's op verschillende locaties. We bieden autoverhuur aan in tal van steden, op luchthavens en treinstations. En wist je dat je de grens over mag? Je kunt zelfs een auto huren in veel andere Europese landen.