Zijn de reisplannen onverhoopt veranderd en wil je iets wijzigen aan jouw boeking, of de autohuur annuleren, dan is dat geen enkel probleem. Neem tijdig contact op met onze klantenservice en zij zullen de beschikbaarheid voor je bekijken. Aan de wijziging zelf zitten geen extra kosten verbonden. Houdt er wel rekening mee dat bij een wijziging van de reisdata of het autotype, het huurtarief kan verschillen. Het maken van een wijziging is altijd afhankelijk van de actuele beschikbaarheid.

Eenvoudig annuleren

Wanneer je optie ‘afkoop annuleringskosten’ selecteert tijdens het boekingsprocess, kun je tot 48 uur voor vertrek je huurauto kosteloos annuleren. Het volledige boekingsbedrag zal dan worden teruggestort op jouw rekening. Zo kun je met een gerust hart een auto huren en betaal je alleen als je daadwerkelijk van plan bent om de auto te gebruiken.

Annuleren binnen 48 uur voor vertrek

Wanneer een auto binnen 48 uur voor de ophaaltijd geannuleerd wordt geldt dat wij het huurbedrag niet meer kunnen terugbetalen. Zelfs wanneer de optie afkoop annuleringskosten is toegevoegd aan de auto reservering.

Mocht je om (persoonlijke) redenen de huurauto eerder moeten inleveren, dan kun je een vergoeding voor deze kosten aanvragen bij je reis- of doorlopende annuleringsverzekering. Dit is uiteraard alleen mogelijk als de oorzaak binnen de voorwaarden van je verzekering valt.