f Veelgestelde vragen - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Veelgestelde vragen

Mag ik mijn affiliate module op meerdere websites inzetten?

Nee, u dient voor elke website waarop u de module wenst te plaatsen een nieuwe affiliate code aan te vragen. Dit is ook contractueel bepaald.

Waar kan ik de stijl en kleuren van mijn affiliate module aanpassen?

Neem voor vragen over de aanpassingen vanuit de CSS opmaak contact op met de Affiliate Manager. Stuur een e-mail naar affiliate@autoshuren.nl of bel: +31-30-6933088

Wanneer krijg ik uitbetaald?

Aan het begin van elke maand ontvangt u van ons een factuur met de commissiebedragen. Binnen 14 dagen na factuurdatum storten wij het bedrag op het bij ons bekende rekeningnummer. Zorg dus dat wij het juiste rekeningnummer hebben.

Moet ik belasting betalen over de bedragen die ik ontvang?

Als particulier bent u zelf verantwoordelijk voor het opgeven van uw inkomsten voor de inkomstenbelasting. Als bedrijf ontvangt u van ons een BTW factuur.

Hoeveel commissie kan ik maximaal verdienen?

U verdient tussen de 6% en 10% commissie, afhankelijk van het aantal geconsumeerde boekingen dat u genereert. Genereert u meer dan 51 boekingen per jaar dan kunt u een aanvraag doen voor meer commissie.

Kan ik de NAW-gegevens behorende bij boeking X mogen ontvangen?

Nee, de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) verbiedt het om persoonsgegevens aan derden door te geven.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •